2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا تو رو بکشه تو خیلی خرابی اصلا همه نی نی سایتبا خرابن منم خرابم اگه تعلیقم نکنین فحش آبدار میگم

الان کاربر مهیار میاد😆😆😆😆

لطفا تماس باما پیام بدهید تا برگردونیمتون از قبرستون نی نی سایت🤣🤣🤣🤣حکم عیسی مسیح رو داره

goftino.com/c/KRwiEe
بیا به من فحش بده گزارش بزنم برات 😄

چند سالتونه که اینطوری راهنمایی میکنین؟ لطفا راه درست رو نشون بدین بگین نی نی یارا رو تگ کن تعلیق میشین یک کاربر همینو گفت طرف هم نامردی کرد فحشهای ناموسی پدر مادر به همونی که گفت به من فحش بده داد وقتی هم ناراحت شد گفت ببخشید خودت گفتی به من فحش بده واقعا دوست دارین بهتون فحش بدن؟ یه موقع می بینین کاربر بی ادبی باشه بدترین فحش ها رو میده بهتون هر چند بازم راهنمایی اشتباه بدین لغوتون میکنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
چند سالتونه که اینطوری راهنمایی میکنین؟ لطفا راه درست رو نشون بدین بگین نی نی یارا رو تگ کن تعلیق می ...

بالا یه خنده بزرگ تهش گذاشتم به وضوح یعنی شوخیه دیگه اصلا راهنمایی نبود این 🙄عذرخواهم 

بالا یه خنده بزرگ تهش گذاشتم به وضوح یعنی شوخیه دیگه اصلا راهنمایی نبود این 🙄عذرخواهم 

عزیزم همه همینو میگن که شوخی کردم ولی کسی میخواد لغو بشه شوخی نداره همین الان هم یک حرف بدی به شما زده 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه