2777
2789
عنوان

دخترام با پسر همسایه...

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 28 پست

نه 

منم بچه بودم همش تو کوچه بودمو با زور و دعوا خونه پیدام میشد  

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من 12 سالشه هیچی حالیش نیست تو دنیایی کودکی خودشه نگاه جنسی نداره هنوز ولی بچه هم دیدم 5 سالشه د ...

پسر منم 12سالشه و قشنگ دارم میفهمم ک خیلی چیزا میدونه 

بخاطر این ب استارتر گفتم مراقب باشه 

پسرا تو این سن  کم کم دارن ب بلوغ نزدیک میشن و ب طبع اون کنجکاوی ها

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 

منم بچه بودم همش با پسرخالم و دوستاش تو کوچه بازی میکردم با زور میاوردنم خونه ولی خب الان زمونه خیلی بد شده دورادور حواست بهشون باشه و سرک بکش گاهی

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

چون بیشتر روزا با هم بازی میکنن خیلی خوب نیست د ختر ده ساله دیگه کوچیک نیست پسر دوازده ساله هم همینطور هردو تو سن بلوغ هستن تقریبا با دخترات حرف بزن توجیهشون کن که نباید با پسرها بازی کنن

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...

تا ۱۲ سالگی یادمه با پسرا سرکوچه بازی میکردیم اونم چه بازی فوتباللل  

علاقه ی خاصی به فوتبال داشتیم،سر و گوش هممون هم پسرا هم دخترا بسته بود الان نسل این زمونه.....

گهگاهی میتونی سرک بکشی تا چیزی نشه

چجوری گرم کنم خوب؟؟ روزی یکساعت گوشی و هفته ای ۳ بار کلاس بسکتبال....بقیشو چکارکنن؟

فیلم و انیمیشن ببینند

ببرشون خرید ومهمونی و‌پارک

کلاس جواهردوزی رباتیک نقاشی قران زبان  ژیمناستیک

همه سرگرمشون میکنه

چند وقت پیش تو محوطه مجتمعمون بودم بعد تو فضای سبزش دوتا دختر همسایه مجتمع کناریمون  که یکی ۵ هست یکی ۴ داشتن با پسر یه همسایه دیگه که فکر کنم ده ساله بود حرف میزدن پسره با توپ فوتبال مشغول بازی بود اون دختر ۵ ساله  ول کنش نبود دقت کردم ببینم چی میگه هی پسره راهش کج مبکنه 😄دیدم داره میگه بهش بیا بچه بیاریم 🫤تو میدونی بچه چطور به وجود میاد و این حرفا 🫤🫤اخرم شلوارشو کشید پایین خصوصیشو نشون پسره داد 🫤🫤من هنگ بودم  پسره بیچاره نمیدونست کدوم وری بره 😄 حالا من با مادرشونم آشنام و سلام علیک دارم مادرشونم اونجا نبود از پنجره مثلا هر از گاهی چکشون میکرد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کسی کنارشون هست؟  تو سن حساسی هستن مخصوصا پسره   خیلی مراقب باشید

اره حواسم هست اصلا از خط خارج نمیشن وارو مسائل دیگه نمیشن ...همش توپ بازی و لگو...ولی میترسم همینکه بازی میکنن باهم بد باشه

پسر بچه های الان دست جوونا رو از پشت بستن 

خیلی مراقب باش 

ما زمان ۱۲ سالگی مون هیجی نمی فهمیدیم 

ولی الان ۸ ساله ها خیلی چیزیا رو میدونن 

همشم زیر سر این گوشیاست 

البته استثنا هایی هم وجود داره 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
پسر من 12 سالشه هیچی حالیش نیست تو دنیایی کودکی خودشه نگاه جنسی نداره هنوز ولی بچه هم دیدم 5 سالشه د ...

پسرای همسایه ما 12 سالشون بود شیش هفت سالی از منو دوستم بزرگتر بودن! حالا اون زمان

من یادمه جلو ما میشاشیدن تو گلدون  و البته برامون عجیب بود که چرا بدن اونا با ما فرق میکنه پس....

اون دوستمم از من کوچیکتر بود ولی انگار از همون بچگی از رابطه جن.سی یه چیزایی فهمیده بود 

فک کنم مامان باباش رعایت نمیکردن یا جلو بچه خیلی تابلو بازی درمیاوردن که این بنده خدا انقد کنجکاو شده بود

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎