2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمش کن تا بتونی ترکش کنی 

مثلا ب خودت بگو من صبح ک از خواب بیدار میشم تا ظهر ساعت ۱۲ دست ب گوشی نمیزنم

بعد از یک هفته این تایم رو بیشتر کن 

یسری برنامه ها هم هست مثلا استفاده از اپ هایی مثل اینستا رو محدود میکنن 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
کمش کن تا بتونی ترکش کنی  مثلا ب خودت بگو من صبح ک از خواب بیدار میشم تا ظهر ساعت ۱۲ دست ب گوش ...

تا ظهر ساعت ۱۲ ی فعالیت جایگزین انتخاب کن تا بتونی پایبند باشی بهش 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
بخدا نمیتونم کمکم کن حالم بده دوازده ساله

من خودم مشکل تو رو داشتم

ببین خارجیا یه عادت خوبی دارن اکثرشون و اون یادداشت کردنه!

همه چیز رو بنویس یه دفترچه یادداشت بردار ببین از صبح تا شب چ کارایی انجام میدی کدوماش خوبه کدوماش بد؟ حتما یادداشت کن. 

بعد هدف گذاری واقع بینانه داشته باش برنامه ریزی کن و آروم آروم جلو برو 

یادت باشه آدم با جوگیری ب هیچی نمیرسه گوشیو میخوای کنار بذاری؟ ب همین روش ک گفتم پیش برو

میشه بیشتر توضیح بدید 

عزیزم

ببین یه چیزی هست به اسم عادت که یه بحث مفصله، راجع بهش کتاب های زیادی نوشتن

مثلا اثر مرکب یا کتاب خرده عادت ها جزو بهترین کتاب هاست،

من آدم اهمال کاری بودم چون همیشه میخواستم ی کاری رو شروع کنم یا برعکس ی رفتاری رو ترک کنم ی هدف بزرگ انتخاب می کردم که چون اصولش رو بلد نبودم شکست میخوردم! 

باید هدف رو اونقد کوچیک کنی که بتونی انجامش بدی!

میخوای گوشی رو ترک کنی؟ روزی چند ساعت گوشی استفاده میکردی؟ مثلا ۶ ساعت

بگو این هفته ۵/۵ ساعت از گوشی استفاده میکنم هفته ی بعد ۵ ساعت و...

یادداشت کن! 

اگه یدفعه بخوای بذاری کنار احتمال زیاد بازم سمتش میری 

مرررررسی خیلی هم عالی انجام میدم

خواهش می کنم