2777
2789
عنوان

برادرشوهرم توکارام دخالت می‌کنه

361 بازدید | 12 پست

یه برادرشوهردارم مجرده 31سالشه قبلاخیلی توکارام دخالت می کردیه خورده بهترشده بودبازامشب که خونه مادرشوهرم بودم شروع شدلباس براجشن نامزدی پسردایی شوهرم می خواستم فردابخرم یه حرفی توخونه زده شد شروع کردحالابایدبرن مامانم می‌ره ایناچرامیرن لباس می خوادچیکارخلاصه من هیچی نگفتم شوهرم شروع کرددیگه چی می خوای گفتم کفشم پدرشوهرازاون و گفت کفش میخوای چیکار یه خورده سنگین باش عروسی برادرت که نیست منم عصبانی شدم به پدرشوهروبرادرشوهرم گفتم خودم می دونم چی به چی خیییلی عصبانی شده بودم که چرا شوهرم همه چی وبایدجلوی اونابگه که اجازه دخالت هم بده ولی خیلی ناراحتم پدرشوهرم منوخیلی دوس داره از اینکه این رفتاروکردم پشیمونم شماجای من بودین چیکارمی کردین

سلام 

میشه بیاین تاپیک اخرم نظر سنجیه 

با اجازه اسی

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀   میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که گذشت 

یاد بگیر اینجور مسائل رو تو خانواده همسر بیان نکنی شوهرت گفت اوکی بگو عزیزم بعدن حرف میزنیم 

اشتباه ماخانما اینه که زیادی به خانواده شوهر نزدیک میشیم 

اونا هرگزززز خونواده خود آدم نمیشن مثل آقایون باشید 

شده تو خونواده شما بگن برا فلان عروسی چی بپوشم یا اثن ماشینم خرابه پول ندارم چیکار کنم !!!!

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خونه ندارید مگه میرید اونجا تصمیم میگیرید چی بخرید چی نخرید

همون وبگودیگه ماتوخونه حرف زده بودیم بازشوهرم می‌ره اونجاهم بحث وبازمیکنه وای نمی دونم گرونیه الان زنم این ومی خواداونومی خوادهمه چی وخلاصه بایدبگه بایداوناهم در جریان باشن نمی دونم تواین 9سال نتونستم شوهرمواین اخلاقشوترکش بدم

این مسائل اصلا نباید مطرح بشه که اونا بخوان نظر بدن به شوهرتم بگو بخوام لباس زیر بخرم اونا باید بفهم ...

آره دقیقااین حرف و به شوهرم گفتم گوگوش شنوا

ناحق نیستی عزیزم، کار خوبی هم کردی که گفتی از کارشون دلخور شدی، پدرشوهرتم منطقی فکر کنه بهت حق میده

زاویه دید هر کس فرق میکنه تو این گفتگویی که شما مطرح کردی هر کس از زاویه دید خودش حقه، شما دوست نداری تو کارات دخالت کنن اونا هم به نظرم اومد باهات صمیمی هستن و نظرشون منطقی بود

کلا بحث اعصاب خورد کنی نیست