2777
2789
عنوان

امروز عید اکثر مردم خوش حالن 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من بهش ثابت کردم ک داره خیانت میکنه بعد گفتش ک من این دختر برای رفیقم میخواستم من بهت خیانت ...

تو همونی بودی که با گوشی دیگه به دوست پسرش پیام داده بود و بعد مچشو گرفته بود تازه دوست پسرش هم طلبکار شده بود و تو میخواستی معذرت خواهی کنی و آشتی کنی باهاش؟؟؟؟😑

خوبه دردت فقط عشقت از زندگیت لذت ببر گور باباش ...منو ببین تو خیلی از من خوشبختری برو خوش باش گور با ...

واقعا نمیشه هر جا میرم ی ردی ازش هست

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
تو همونی بودی که با گوشی دیگه به دوست پسرش پیام داده بود و بعد مچشو گرفته بود تازه دوست پسرش هم طلبک ...

نه بابا من نبودم کی میگی؟ 😐

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
نمیدونم من بهش ثابت کردم ک داره خیانت میکنه بعد گفتش ک من این دختر برای رفیقم میخواستم من بهت خیانت ...

درکت میکنم حسه خیلی بدیه

اون میخواسه تورو از سرش باز کنه

پس دورشو خط بکش واسه خودت ارزش قائل شو

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
نه بابا من نبودم کی میگی؟ 😐

وایی یکی بود دوست پسرش بهش خیانت کرده بود این به روش آورده بود بعد دوست پسرش طلبکار بود و اون قهر کرده بود بعد این تاپیک زده بود چیکار کنم باهام آشتی کنه😑

الان تو هم مثل اون شدی دیگه.باید دو سه تا فحش هم نثارش کنی.این ظرفیت نداره اولا که دروغ میگه واسه دوستم میخوام واسه دوستش میخواد چرا خودش باهاش حرف میزنه.

دوم اینکه عوض اینکه معذرت بخواد طلبکار هم هست میگه بهتره تمومش کنیم؟

بگو برو به جهنمممم لاشییی