2777
2789

بچها من میحوام 12 پرو بخرم ولی نمیدونم دوربینش خوبه یا نه؟ و اینکه میگن خیلی زود شارژ خالی میکنه

کسی داره استفاده کنه؟؟؟؟

بین 12 پرو و 12پرو مکس و 13 خالی،کدومو پیشنهاد میدین؟ 

۱۳ خوبه 

۱۲ پرومکس هم دارم راضیم.

ن زود شارژ تموم نمیکنه 

۱۲ پرو هم کیفیت دوربینش خیلی خوبه دوستم چندتا عکس گرفت ازم عالی بود

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کدوم مدلو دارین؟؟ اخه ۱۳دوتا دوربین داره من کارم با دوربینه نمیدونم به دردم میخوره بگیرمش یا نه ...

قبلا xsداشتم الان ۱۳گرفتم خیلی راضی ام منم کارم با دوربینه اون گوشیته کلا داستانش فرق داره 

۱۳ خوبه  ۱۲ پرومکس هم دارم راضیم. ن زود شارژ تموم نمیکنه  ۱۲ پرو هم کیفیت دوربینش خی ...

لطفاا میشه منو راهنمایی کنی دوستم

الان بنظرتون من 12 پرو بگیرم یا پرومکس؟؟برای دوربینش میخوامش ولی 13فقط دونا دوربین داره نمیدونم خوب هست یا نه

میشه نقاط ضعف گوشیتونو بگین؟؟اگه میشه چندتا عکس بزارین من ببینم چظوریه کیفیت تصویر؟عکس از درختی گلی بلبلی چیزی

۱۳ خالی و اینکه اگه تا حالا سامسونگ و شیاومی داشتی و میخوای ایفون بخری باید بدونی نصف اونا شارژ نگه ...

شما کدومو داری؟؟من برای عکاسی میخوامش ولی 13 فقط دوتا دوربین داره نمیدونم به دردم میخوره یا نه؟؟؟

قبلا xsداشتم الان ۱۳گرفتم خیلی راضی ام منم کارم با دوربینه اون گوشیته کلا داستانش فرق داره 

میشه چندتا عکس بزارین از دری درختی چیزی من کیفیتو ببینم؟؟

دوستم تازه 13 گرفته خیلی غر میزنه از دوربینش خیلییی دو دلم کرد 

میشه الان چندتا عکس از درختی چیزی بزارین من کیفیتو ببینم؟؟هنگ و اینا نداره؟؟

عکس از منظره ندارم عزیزم

میتونی سرچ کنی کیفیتشو برات میاره

نه ایفون هیچکدوم از مدلاش هنگ نداره حتی قدیمیا

بلد نیستم عکس بذارم😂 ولی شک نکن ک خیلی خوووبه 

تروخداااا 

خیلی برام مهمههه

خیلی دو دلم اصلاااا نمیدونم چیکار کنم😔😔نتش خوبه؟؟

شما چه حافظه ای گرفتین؟؟