2777
2789
عنوان

دلتنگ پسرمم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 80 پست
سرعت۱۱۰ برا جاده فک نکنم زیاد باشه ولی تو جاده باید کمربند بست. من همیشه قبل بچه دار شدنم میبستم ولی ...

اره ال 90 معروفه به محکم بودن نسبت به خیلی ماشینا دیگه 

والا خوبه قبلا میبستی من کلا هیچوقت نمیبستم صندلی عقب

واقعا نمیشه الان دیگه چیزی گفت کاریست که شده توکل به خدا ایشالا خدا صبرت بده و دامنت دوباره سبز بشه 

اره ال 90 معروفه به محکم بودن نسبت به خیلی ماشینا دیگه  والا خوبه قبلا میبستی من کلا هیچوقت نم ...

ممنون عزیزم بله دیگه پشیمونی فایده ای نداره خدا خودش کمکم کنه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم ولی خیلی به درددل نیاز دارم

منم پسر سه ساله ام رو 50 روز پیش از دست دادم درمانده ام دلم داره آتیش میگیره

میشه دوستی ام رو قبول کنی لطفا؟

منم پسر سه ساله ام رو 50 روز پیش از دست دادم درمانده ام دلم داره آتیش میگیره میشه دوستی ام رو قبول ...

😭😭😭😭😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
منم دلم برای پسرم تنگ شده الان 40روزه که ندارمش 7ماهه دنیا اومد6روز زندگی کرد و آسمونی شد دلم داره م ...

😭😭

چی بگم خدا بهت صبر بده و کمک کنه که این روزا بگذره