2777
2789
عنوان

دلتنگ پسرمم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 80 پست
عزیزم ببخشید ناراحتت کردم ولی خیلی به درددل نیاز دارم

عزیزم خدا بهت صبر بده کلا طاقت این تاپیک ها رو ندارم حتی تاپیک های که میگن بچشون مریض شده چه برسه.... عزیزم امیدوارم بازم مادر بشی گرچه اون زخم همیشه باهات هس

عزیزم خدا بهت صبر بده کلا طاقت این تاپیک ها رو ندارم حتی تاپیک های که میگن بچشون مریض شده چه برسه... ...

ممنون عزیزم همه چی دست خداس اراده کنه زخمی در من باقی نمیمونه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مطمینا بهترینها پیش روت هس چه خوب که اینقدر ایمانت قویه 

والا عزیزم من به همین ایمانم و امیدم زنده ام وگرنه این داغ ادمو میکشه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
اره حتما بخر خیلی خوبه  من و پسرم عقب بودیم پسرم بغل من بود من خاک بر سر کمربند نبسته بودم چپ ...

اها وای سه چهار دور چپ شده ماشین

خدایی تصادف ناجوری بوده

ولی اره اگه کمربند بسته بودی کمتر آسیب می‌دیدی شوهرت احتمالا کمربند بسته بوده

خیلی با سرعت داشت تو جاده میرفت؟

خدا لعنت کنه ماشینا ایرانی رو که هیچ اطمینانی بهشون نیس جاده ها هم که استاندارد نیستن 

واقعاااااا حادثه تلخی بوده همیشه میگن بچه ها وقتی ار ماشین پرت میشن بیرون بیشترین آسیب رو میبینن متاسفانه چون کوچولو  هستن و کمربند ندارن تو هر تصادفی معمولا پرت میشن بیرون

عجیب بوده که شما خودتم پرت شدی بیرون.... داغون شدید در کل 

اها وای سه چهار دور چپ شده ماشین خدایی تصادف ناجوری بوده ولی اره اگه کمربند بسته بودی کمتر آسیب می ...

نه سرعتمون ۱۱۰ بود ولی به نظر من وقتی بچه تو ماشین هست باید ۸۰ ۹۰ بری، واقعا خیلی خیلی پشیمونم و عذاب وجدان دارم که کمربند نبسته بودم، تو آخرین دور زدن در باز شد پرت شدیم بیرون

میشه عکسشو ببینیم 

عزیزم تو تاپیک تورو خدا کمکم کنین دارم سکته میکنم صفحه ۴ عکسشو گذاشتم

بمیرم برات

خدا نکنه 

خدا عزیزاتو حفظ کنه و عمر طولانی بهشون بده

نه سرعتمون ۱۱۰ بود ولی به نظر من وقتی بچه تو ماشین هست باید ۸۰ ۹۰ بری، واقعا خیلی خیلی پشیمونم و عذا ...

بنظرم عذاب وجدان نداشته باش و شوهرت باید دقت میکرد آخه گلم کی میشینه عقب کمربند میبنده من 34 سالمه شاید دو بار کمربند عقبو بستم 

ماشین شما چیه؟

من تو پراید خفه میشدم کمربند عقب میخواستم ببندم یادمه

تیبا خودمونم نمیبندم باز 

کلا صندلی ماشین آره خیلیاااا استفاده می کنن اما کمربند 99 درصد عقب نمیبندن

شمابقولا یا باید شوهرت یواش تر میرفت و دقت میکرد یا هم اینکه صندلی ماشین میخرید

عزیزم تو تاپیک تورو خدا کمکم کنین دارم سکته میکنم صفحه ۴ عکسشو گذاشتم

دور از جون اروم باش

کاری که شده کوچولوت همیشه پیشته منتظرته ناراحتی نکن 

ناراحت میشه اون جاش از همه مون بهتر ما تو ناحقیم اون رفته جای حق

بنظرم عذاب وجدان نداشته باش و شوهرت باید دقت میکرد آخه گلم کی میشینه عقب کمربند میبنده من 34 سالمه ش ...

سرعت۱۱۰ برا جاده فک نکنم زیاد باشه ولی تو جاده باید کمربند بست. من همیشه قبل بچه دار شدنم میبستم ولی بعد بچه دار شدن چون نمیشد راحت به بچه شیر داد و بغلت خوابوند نبستم ماشینمون ال ۹۰ هست معروفن به چپ کردن زود😔 ولی اگه ماشین دیگه ای بود مثل پراید و ۲۰۶ خود ما هم زنده نمیموندیم

دور از جون اروم باش کاری که شده کوچولوت همیشه پیشته منتظرته ناراحتی نکن  ناراحت میشه اون جاش ...

نه اسم تاپیکی رو میگفتم که عکس پسرم اونجا هست، قوربونش برم سعی میکنم زیاد گریه نکنم که اونم اذیت نشه

2810