2777
2789
عنوان

دلتنگ پسرمم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 80 پست

خدا به دلت صبر بده😭😭😭 خدا به هیچ  پدر مادری داغ فرزند نشون نده

خدا به دلت فقط فقط صبر بده

منم یه ماه نشده دختردایی ۱۴ سالم رو از دست دادیم تو تصادف لعنتی، لعنتتتت به تصادف

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
بمیرم برا حال دلت  من هم نزدیک دوماهه برادرم رو از دست دادم تصور کن حال مادرم رو جوون ۳۸ ساله ...

وای حال مادرت😭😭😭😭😭 من حال مادرتونو شاید نفهمم چون ۳۸ سال باهاش زندگی کرده ولی مادرت حال منو میفهمه😭 عزیزم خدا به همتون صبر بده

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای پسرت الان از همه ی ماها بهتره.امیدوارم خدا به دل تو هم ارامش بده تا بتونی دوریشو تحمل کنی.مادر مگه جز صلاح بوش چیز دیگه ای هم میخواد؟😭😭😭💔💔💔...همینقدر بدون که به صلاحش بوده و قوی باش

خدا بهت صبر بده عزیزم...پسرت الان توی بهشته💓

مرسی بله فقط همینه که یکم آرومم میکنه، اینکه جاش خیلی راحت و خوبه، ولی دلتنگیاش تمومی نداره

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
می‌دونم خییییلی فراتر از حد تصورات من حالت بده 😭😭😭😭 اما بدون اون الان هرجا که هست خییییییلی حال ...

بله فقط همینه که منو یکم آروم میکنه

ایوای عزیزم خیلی ناراحت شدم فدای دلت بشم انشالا خدا ب دلت ارامش بده 

ببخشید ناراحتتون کردم ولی واقعا نیاز به درددل داشتم

مرسی بله فقط همینه که یکم آرومم میکنه، اینکه جاش خیلی راحت و خوبه، ولی دلتنگیاش تمومی نداره

سعی کن رابطه تو با خدا تقویت کنی.نماز و ذکر.خوندن قرآن...حتما برو مشاوره و هروقت دلت گریه خواست گریه کن با صدای بلندددد...اصلا نباید بریزی تو خودت

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺
بمیرم واست خداسرهیچکس نباره خیلی سخته چه حس بدی هرچندتابچه بیادجاشو نمیگیره حس مادری.. شیرمیدادی؟چطو ...

بیمارستان که بودم یه هفته سینه هام سفت شده بود اومدم خونه سه چهار بار با حوله گرم ماساژ دادم شیرم برگشت😭😭😭😭😭 و حسرت یه بار دیگه شیر دادنش به دلم موند🥺😔

عزیز خدا بهتون صبر بده نمیدونم چی بگم داغ فرزند خیلی دردناکه فقط زمان یکم حالتو عوض میکنه از خدا میخوام هیچ پدر و مادری داغ فرزند نبینن آمین 🤲

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
خدا به دلت صبر بده😭😭😭 خدا به هیچ  پدر مادری داغ فرزند نشون نده خدا به دلت فقط فقط صبر بده ...

خدا به دل مادرش صبر بده، لعنت به تصادف که تو یه لحظه زندگیت کن فیکون میشه، من الان باید برا پسرم شام حاضر میکردم قطره آهنشو میدادم نه اینکه رو تخت دراز میکشیدم و فیلماشو نگاه میکردم

جای پسرت الان از همه ی ماها بهتره.امیدوارم خدا به دل تو هم ارامش بده تا بتونی دوریشو تحمل کنی.مادر م ...

بله جای اون عالیه منم که حسرت نبودشو باید تحمل کنم😭

خدا ب دلت صبر بده خیلی ناراحت شدم براش صلوات فرستادم 

ممنون عزیزم

2810