الان نزدیک یه ماهه که ندارمش. دستاش، پاهاش، آغوشش، بوسیدن گردنش همش برام حسرت شده، ۴ روز مونده تا یه ماه بشه که اون روز نحس تصادف پسرمو برای همیشه ازم جدا کرد، اونم یه هفته مونده به تولد یک سالگیش، فک کنین مدل تزیین خونه رو هم تو ذهنم درست کرده بودم، همه میگن چشمش زدن از بس خوشگل و پر مو و باهوش بود چی بگم نمیدونم هیچوقت فکر نمیکردم حسرت بغل کردنش و بزرگ کردنش به دلم بمونه فقط امیدوارم آخرین مادری باشم که همچین اتفاقی براش میفته🥺😔
من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جای پسرت الان از همه ی ماها بهتره.امیدوارم خدا به دل تو هم ارامش بده تا بتونی دوریشو تحمل کنی.مادر مگه جز صلاح بوش چیز دیگه ای هم میخواد؟😭😭😭💔💔💔...همینقدر بدون که به صلاحش بوده و قوی باش
بیمارستان که بودم یه هفته سینه هام سفت شده بود اومدم خونه سه چهار بار با حوله گرم ماساژ دادم شیرم برگشت😭😭😭😭😭 و حسرت یه بار دیگه شیر دادنش به دلم موند🥺😔
من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
خدا به دلت صبر بده😭😭😭 خدا به هیچ پدر مادری داغ فرزند نشون نده خدا به دلت فقط فقط صبر بده ...
خدا به دل مادرش صبر بده، لعنت به تصادف که تو یه لحظه زندگیت کن فیکون میشه، من الان باید برا پسرم شام حاضر میکردم قطره آهنشو میدادم نه اینکه رو تخت دراز میکشیدم و فیلماشو نگاه میکردم