2777
2789
عنوان

دلتنگ پسرمم😭😭😭😭

3871 بازدید | 80 پست

الان نزدیک یه ماهه که ندارمش. دستاش، پاهاش، آغوشش، بوسیدن گردنش همش برام حسرت شده، ۴ روز مونده تا یه ماه بشه که اون روز نحس تصادف پسرمو برای همیشه ازم جدا کرد، اونم یه هفته مونده به تولد یک سالگیش، فک کنین مدل تزیین خونه رو هم تو ذهنم درست کرده بودم، همه میگن چشمش زدن از بس خوشگل و پر مو و باهوش بود چی بگم نمیدونم هیچوقت فکر نمیکردم حسرت بغل کردنش و بزرگ کردنش به دلم بمونه فقط امیدوارم آخرین مادری باشم که همچین اتفاقی براش میفته🥺😔

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

:) 

بمیرم.

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

بگردممم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

الهی بگردم😪

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
2810