2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به موسسات آنلاین خیلی نمیشه اعتماد کرد

اگ حضوری توی شهرتون بری خیلی بهتره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

نمیشناسم اصلا جایی رو💔

رشته ات تجربی هست؟

اگ‌سوال درمورد برنامه ریزی یا روش درس خوندن داری ب من بگو کمکت میکنم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ارهه ممنون میشم شما رشتتون چیه؟

تجربی

پشت کنکوری ام یعنی

امروز کنکور داشتم

مشاور واینا زیاد گرفتم تقریبا همه موسسات رو میشناسم😂

چه خوب ریاضی رو چجوری میخونین شما؟ من کتاب و میخونم کامل مثلا تستای آسونم میتونم بزنم ولی تو تستای ...

دوازدهم میری امسال؟

ببین ریاضی مهم ترین نکته اش تست زیاد زدن هست،و از تستا نترس خوب تحلیل کن دستت میاد

من اول درسنامه مهروماه رو میخوندم بعد جاهایی ک نمیفهمیدم ویدئو نگاه میکردم مثلا از آلا آقای ثابتی رو نگاه میکردم،بعد تست میزدم،تست هارو هم سعی کن خودت حل کنی سریع نری سراغ پاسخنامه،اگر از دوستت یا معلمت واسه حل شون کمک بگیری خیلی خوبه،بعد پاسخنامه رو بخون...در آخر دور سوالاتی ک بلد نبودم خط میکشم و از معلم یا دوستم میپرسم 

طبق تجربه من ریاضی رو اگر توی طولانی مدت زیاد ازش تست بزنی بعد یه مدت درصدت میره بالا

اگر خیلی ضعیفی میتونی جزوه یا خلاصه درسنامه رو بزاری جلوت و تستارو یه جورایی اوپن بوک حل کنی تا کم کم راه بیوتی 

دوازدهم میری امسال؟ ببین ریاضی مهم ترین نکته اش تست زیاد زدن هست،و از تستا نترس خوب تحلیل کن دستت م ...

مرسی عزیزم اره

میرم دوزادهم و تستی خیلی ضعیفم هی فک میکنم نمیتونم پزشکی بیارم

مرسی عزیزم اره میرم دوزادهم و تستی خیلی ضعیفم هی فک میکنم نمیتونم پزشکی بیارم

خواهش میکنم

تست زیاد کار کن خب،تابستون خیلی فرصت خوبه از گوشی ت اینا دور شو ترجیحا

اگ از الان شروع کنی دورقمی یا سه رقمی هم میشه آورد