2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

790 بازدید | 87 پست

خودتون میدونین کی 

😂😂😂😂😂

ولی هیج جوره نمیتونم غرور مو له کنم پیام بدم 

برم از دلتنگی بمیرم بهتره تا ب اون خر پیام بدم . 

تاپیک رو نتدکونید دیگه 

نی نی بار تو با من دشمنی داری😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به زودی خودش پیام میده 

از کجا میدونی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
چون همیشه این اتفاق میفته  مگر اینکه کاملا کات کرده باشین

نه بابا ی روز صبح پاشد و دیگه پیام نداد  ک نداد 😐😐😐😐😐

دوماه و نیم حتی ی سلام نگفتیم بهم 

نه بابا ی روز صبح پاشد و دیگه پیام نداد  ک نداد 😐😐😐😐😐 دوماه و نیم حتی ی سلام نگفتیم بهم&n ...

زندست؟ 😐 کاملا یهوییی خیلی غیرعادیه رفتارش

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
زندست؟ 😐 کاملا یهوییی خیلی غیرعادیه رفتارش

آره ۳تا پروف عوض کرده با دوستش . 

آره دلم براش تنگه 

عادت کرده بودم بهش . 

بابا بخدا اگه میخوای اونجوری بری کم کم سرد شو بعد برو 

بگم ۲شب قبل این ماجراها تلفنییی قربون صدقم میرف باور نمیکنی 

آره ۳تا پروف عوض کرده با دوستش .  آره دلم براش تنگه  عادت کرده بودم بهش .  بابا بخ ...

به نظرم اشتباه مبکنی دلیلشو نمیپرسی 

غرور و این حرفارو بذار کنار خیلی راحت بگو چه مرگش شده

مگه احساسات بقیه الکیه یهو بذاری بری 

به نظرم اشتباه مبکنی دلیلشو نمیپرسی  غرور و این حرفارو بذار کنار خیلی راحت بگو چه مرگش شده مگ ...

اگه آدم بود ک احترام میزاشت خودش دلیل شو میگفت. 

براش مهم باشم خودش میاد نباشمم ب جهنم . کسی ک اینجوری میکنه زیر ی سقف میخواد چ بلاهایی سرم بیاره ولی خب دلم براش تنگه نمیدونم شاید ی مدت بگذره از سرم بیفته . تنهام گذاشت با رفتنش . 😔😂 

اگه آدم بود ک احترام میزاشت خودش دلیل شو میگفت.  براش مهم باشم خودش میاد نباشمم ب جهنم . کسی ک ...

منظورم دقیقا برا همینه

برای اینکه بفهمی چیشده و بتونی تموم کنی رابطه رو 

وگرنه ارزش برگشت که نداره 

منظورم دقیقا برا همینه برای اینکه بفهمی چیشده و بتونی تموم کنی رابطه رو  وگرنه ارزش برگشت که ...

آخه خیلی ضایعه س بعد ۲ماه و نیم پیام بدم 😐🤣 چاره ای ندارم فعلا دلتنگم ولی تحمل میکنم بالاخره ک از سرم میفته.