2777
2789
عنوان

ژیمناستیک یا اسکیت

114 بازدید | 12 پست

ژیمناستیک چقد وسیله میخواد چه چیز هایی هست 

چون دختر دوقلو هستن هزینه ضربدر ۲ هست

اسکیت مناسبتره؟

میشه توضیح بدین ۴ ساله

من منم با شوهرم و بچه هام خیلی هم خوشحالیم کنار هم

اسکیت

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سال اول ژیمناستیک بعد اسکیت  البته باید ببینی به چی علاقه دارن،اسکیت ورزشی هست که اکثرا بچه هادوستش دارن

البته هزینه اسکیت بیشتره

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

اسکیت هزینه اش بیشتره 

ژیمناستیک به نظرم براشون بهتره یا باله برن 

دخترن بزار ظریف بمونن 

اسکیتو نهایت بعدا خودشون میرن یاد میگیرن بزرگ شدن 

البته ببین برای کدوم بیشتر ذوق نشون میدن 

دیگه زن مهرداد نیستم💔

اسکیت برای این سن خوب نیس بذار از ۶ ،۷ سالگی،الان ژیمناستیک خوبه اونم مربیش باید خوب باشه و از حرکات اصلاحی شروع کنه ک بچه ها ناقص نشن خدای نکرده

هزینه هم هزینه اسکیت بیشتره هرکدوم حداقل ۴ میلیون پول اسکیتششون میشه

یک سال اول ژیمناستیک بعد اسکیت  البته باید ببینی به چی علاقه دارن،اسکیت ورزشی هست که اکثرا بچه ...

علاقه که تو تلوزیون تکواندو دیدن دوست دارن اما کوچیک هستن خودم هم علاقه ندارم برن اگه برن ۷ سالگی شاید شاید بفرستمشون نینجا

علاقه که تو تلوزیون تکواندو دیدن دوست دارن اما کوچیک هستن خودم هم علاقه ندارم برن اگه برن ۷ سالگی شا ...

عزیزم ،درسته منم با ورزش رزمی توی سن کم موافق نیستم

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
عزیزم ،درسته منم با ورزش رزمی توی سن کم موافق نیستم

آره چون هم آسیب زیاده و هم روحیه ی خشن میگیرن

ممکنه چون کوچیکن دیگه آسیب ترمیم نشه