2777
2789
عنوان

حسرت شده برام تاکی قراره حسرت این لحظه ب دلم‌بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندسال پیش دکتر بهم‌گفت زود حامله شو‌چون‌تنبلیت زیاده ممکن‌دیگه‌یا نشی یا سخت بشی بااینکه بچه نمی ...

یدونه داری و اینقدر ناراحتی؟

ول کن خواهر منم برای دومی نازایی گرفتم بیخیالش شدم 

همچین مملکت گل و بلبلی نیست بخوایم بچه بیاریم

همسرت ازمایش نداد  من تحمل‌ندارم‌یکی دوماه دیگ‌رعایتدمیکنم‌نشد‌همسرم‌‌ میفرستم چکاب

نه نداره،داده ازمایش،منم میگفتم اووو قراره چندماه طول بکشه تحمل ندارم،اما شش ساله که منتظرم،باز شما یکی داری

دقیقا ی سرچ بزن ی مدت رعایت کنی مشکلت حل میشه

ورزش شاید باورت نشه ولی میترسم قبلا خیلی خوب رعایت میکردم الان میگم‌نکنه‌حامله باشم سقط بشه ولی خب باز پریود میشم میبینم هیچی ب هیچی ولی الان جندروز دیگه پریود شدم دیگه بیخیال ورزش‌‌میکنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نه نداره،داده ازمایش،منم میگفتم اووو قراره چندماه طول بکشه تحمل ندارم،اما شش ساله که منتظرم،باز شما ...

الهییییی بمیرم چه سخت برات دعا میکنم

من خیلی ب اینکه ارزو‌بنویسم‌لاقران بذارم اعتقاد دارم‌امشب مینویسم به اسمت میذارم لای قران امیدوارم ودی زود نتیجه بگیریی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
هرچی فکر کنید خوردم و هرکار فکر کنید کردم،نه نمیشناسم عزیزم 

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه ولی نگران نباش من دورم خیلیا بودن ک بت وجود تنبلی تخمدان شدید و اضافه وزن زیاد باردار شدن من مطمئنم ک ب ارزوت میرسی😍