2777
2789

حسرت دیدن دوتا خط بی بی چک😭

چی‌میشه خدا معجزه کنه و‌بارداربشم 

چندروز دیگه موعد پریودم انقد ناراحتم حد نداره هرچی زوم‌میشم میبینم هیچ‌علائمی ندارم ک بگم شاید باردارم 

این تنبلی لعنتی چیهذعاخه😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این حسرت و دارم

چندماه اقدامی مشکلت چیه ک‌باردار نمیشی

من تنبلی تخمدان‌

تخمدان‌پلی کیستیک

کم‌کاری تیروئید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بنظرم واسه تنبلی تخمدان سبک زندگیتو تغییر بده باشگاه اسمتو بنویس دور قند و شکر یا هرچی توش شکر داره فست فود سرخ کردنی و خط بکش چیزای گرم بخور و از دوتا خط بی بی چک لذت ببر😅

بچه میخوای چیکار آخه خواهر من !بیخیال میاد میبینه تو اعصابت زندگی کن خوشبگذرون

من چندسال پیش دکتر بهم‌گفت زود حامله شو‌چون‌تنبلیت زیاده ممکن‌دیگه‌یا نشی یا سخت بشی بااینکه بچه نمیخواستم ولی نمیدونمدچی‌شد‌راضی شدم خدارشکر ی دونه اوردم‌الان‌ چندماه دومی و‌میخوام این ماه اقدامم دقیق بود میترسم بازم‌نشه

انقد حالم بده دکتر گف شاید نشم😭

اینی که گفتی واسه آدمای غیرنرمال هست.و الا آدم نرمال هیچوقت از دست بچه ی خودش خسته و عصبی نمیشه!!!

میشه خودش نمی‌فهمه هم ن بچه بزرگ میشه هرچی از دهنش در میاد میگه مادرشو پیر میکنه

بنظرم واسه تنبلی تخمدان سبک زندگیتو تغییر بده باشگاه اسمتو بنویس دور قند و شکر یا هرچی توش شکر داره ...

من چقدر بده کارم ک‌ن ورزش میکنم نه فعالیت خاصی 

مصرت شیرینی و‌سرخ کردنی هم زیاده

من چندسال پیش دکتر بهم‌گفت زود حامله شو‌چون‌تنبلیت زیاده ممکن‌دیگه‌یا نشی یا سخت بشی بااینکه بچه نمی ...

خب یدونه داری دیگه همون یدونه بسه بخدا بچه آوردن تو این دنیای کثیف ظلمه

و منی که چندساله اینارو رعایت کردمو ندیدم هنوز این دوتاخط رو    

همسرت ازمایش نداد 

من تحمل‌ندارم‌یکی دوماه دیگ‌رعایتدمیکنم‌نشد‌همسرم‌‌ میفرستم چکاب