2777
2789
عنوان

ی راهنمایی در مورد دخترم

85 بازدید | 3 پست

دختر من 5سالشه.وقتی بزرگتر صحبت میکنن میاد وسط صحبت و ادامه حرف منو میگه تعریف می‌کنه.

شیرین زبونی می‌کنه.یا با خانمهای غریبه میاد صحبت می‌کنه .

من بهش میگم تو نباید با بزرگترا صحبت کنی باید با هم سنای خودت و بچه ها صحبت کنی.اصلا گوش نمیده.

حالا نگرانم نکنه بزنم تو تو ذوقش اعتماد بنفس تو صحبت کردن در آینده پایین بیاد از طرفین کارشون دوست ندارم.هر چند میگن شیرین زبونه

میشه برا بچم دعا کنی....

شیرین زبونی؟؟؟😐😐😐

شما گویا معنی شیرین زبونی نمیدونی.تو گوگل سرچکن ببینی شیرین زبونی چیز دیگست اینکار دخترت بی تربیتی حساب میشه

ما به لهجه خودمون به اینحور بچها میگیم پیش لَک

ینی کسی که عین نخود آش میوفته وسط حرف بقیه و فوری ادامشو میگه و با فضولی و بی ادبی رشته کلام از دیگری میدزده

ادبش کن.چندبار جدی تذکر بده حرفشو قطع کن

فرض کن ۲۰ سالش شه.اینجوری میشه ک اجازه حرف زدن و اظهار نظر ازت میگیره.پررو و خودرای میشه.همش میخواد حرفشو ب کرسی بنشونه

وقتی تو مسائل جدی بزرگترا دخالت کرد و خجالت کشیدی میگی کاش نمیذاشتم تو ۵ سالگی رشته کلام ازم بگیره و بگم شیرین زبونه😑

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرین زبونی؟؟؟😐😐😐 شما گویا معنی شیرین زبونی نمیدونی.تو گوگل سرچکن ببینی شیرین زبونی چیز دیگست ای ...

خودم می‌دونم کارش زشته بهش تذکر هم میدم گفتم شیرین زبونی چون هنوز 4سالو میشه و بامزه صحبت می‌کنه.

الان میخواستم ببینم چطور جلو این رفتارشو بگیرم که دچار کم اعتماد بنفسی نشه...

ی کم آروم باشید لطفا

میشه برا بچم دعا کنی....