2777
2789
عنوان

چرا اینقد با شوهرم نمیسازم اخه😭

1385 بازدید | 25 پست

3ساله ازدواج کردم، اصلن نمیسازیم باهم

فقط وقتی میریم جایی یا کسی میاد خودمو دور بقیه سرگرم میکنم و زیاد باهاش حرف نمیزنم زندگیم خوبه 

2روز تنها باشیم همش دعوا و اعصاب خرابی

بخدا دیگه خسته شدم ن راه پیش دارم ن راه پس

میگم جداشم بعد میگم بچمو چیکار کنم، خانواده خوبیم ندارم جدام شم زندگیم از این بدتره 

میگم خودمو بکشم، دلم برا بچم میسوزه، بعد من کی اندازه من دوسش داره😭

میگم باهاش حرف نزنم، اون ب پام میپیچه عصبانیم میکنه 

بخدا دیگه کم اوردم. کاش بمیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

خودتو بزن به بیخیالی . بیخودی هم باهاش بحث نکن . من یه خانمی میشناسم شوهرش دکتره ولی فوق العاده بد اخلاق و بد دهن ولی این خانم اصلا اهمیت نمیده به حرفای شوهرش و مثبت نگره . اگر هی حرص و جوش میخورد الان هم خودش پیر و شکسته می شد هم زندگی به کام بچه هاش تلخ 

منم مشکلم اینه خیلی دعوا میکنیم 

وقتی من قصد دعوا کردن ندارم اون منو عصبی میکنه 

خوشش میاد زیاد بره رو اعصابم 

نقطه ضعفتو فهمیده  دست گذاشته روش

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

سخت نگیر

فک کردی همه زندگیا گل و بلبله

بالاخره دوتا ادم از دوتا دنیای متفاوتین

سعی کن زوم نکنی رو تفاوتاتون

حتما خوبیهاییم داشته ک زنش شدی

این حرف قدیمیا ک میگن زن و شوهر باید باهم بسازن خیلی درسته.ادم با خواهر برادر خودشم ک از یه خون و یه تربیتن اگه نخواد بسازه  زندگی براش جهنم میشه

فقط اینو بدون حالا یذره کمتر یذره بیشتر همه زن و شوهرا باهم یه اختلافایی دارن

حالا اونا ک میبینی آرامششون بیشتره بخاطر اینه ک یه طرف عاقلتره

بعدم هر چی بیشتر بگذره اخلاق رفتارای هم بهتر دستتون میاد و یسری از حساسیتات کم میشه و کمتر حرص میخوری

یه دعای باطل شدن سحر بگیر من اعتقاد نداشتم، ولی دوستم مثل شما بود، از وقتی اینکارو کرد آروم شدن ز ...

بخدا جوابشو ندم بدتر میکنه، اینقد میگه اینقد میگه تا ب گریه بیفتم و داد بزنم. بعدش دیگه آروم میشه 

اخه کی برا ما دعا میگیره کسیو نداریم اینطور باشه

ن هیچکدوم بی محبته سرده بی توجهه نسبت بهم خستم کرده

عزیز دلم هر کس طوریه محبت یکی بوس و بغله یکی کار و تلاش 

شما چقدر بهش محبت میکنید؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
2810