2777
2789
عنوان

اسم دختر، فوری، اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوسش دارم به طاها و اسم همسرمم خیلی میاد ولی این که معنی خاصی نداره دودلم، به نظرتون معنیش جالبه؟&nb ...

خیلی زیباست خیلی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دوسش دارم به طاها و اسم همسرمم خیلی میاد ولی این که معنی خاصی نداره دودلم، به نظرتون معنیش جالبه؟&nb ...

عزیزم چرا معنیش دقیقا روشه 

یعنی انعکاس نوای زیبا صدای زیبا 

اسم خیلی فوق العاده باکلاسی هست مخصوصا اینکه فراوانی کمتری داره و اینکه اصیل ایرانی هست 

آهنگ خوبی هم داره 

تلفظش هم روان هست به هزار تا اسم مثل دلوین و اینا می ارزه 

من این اسما رو هم دوست دارم

کاملیا، گیتا ، دیانا، ماهنی ، شانلی 

عزیزم چرا معنیش دقیقا روشه  یعنی انعکاس نوای زیبا صدای زیبا  اسم خیلی فوق العاده باکلاسی ...

عزیزم من هر چی سرچ می کنم طنین ریشه شو عربی زده🧐

اره قشنگه😍

الان بین مهتا، طنین و آیه موندیم

سپاس پروردگارم
عزیزم من هر چی سرچ می کنم طنین ریشه شو عربی زده🧐 اره قشنگه😍 الان بین مهتا، طنین و آیه موندیم

عزیزم اگه بخوای اینو در نظر بگیری آیه هم عربی هست 

من با اطمینان میگم بهت که طنین خیلی شیک تر و خاص تر هست 

آیه جز اسامی هست که مربوط به یه دوره ی زمانی زودگذر هست و مهتا هم خیلی زیاده تکراری شده 

ولی طنین فوق العاده است 

ایشالا که بهترین اتفاق ها بیفته 

عزیزم اگه بخوای اینو در نظر بگیری آیه هم عربی هست  من با اطمینان میگم بهت که طنین خیلی شیک تر ...

ممنون عزیزم از همفکریتون، حتما با همسرم مشورت می کنم و ان شاءالله یه تصمیم خوب می گیریم بینشون، لطف کردین خیییلی❤❤♥♥♥♥🌹

سپاس پروردگارم