2777
2789
عنوان

کارت ورود به جلسه کنکور 1402

194 بازدید | 17 پست

چه اطلاعاتی برای گرفتن کارت لازمه 

من ترمیم معدل انجام دادم همین خرداد اما نمره هام نرفتم تو سایت ببینم به نظرتون اونا هم لازمه امروز 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه لازم نیست

کدملیت و رمز عبور لازمه

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
پ برا کنکورع نتو ترکوندن😐😒اه 

به کنکور ربطی نداره

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
روانی شدم چند روزه  پروکسیی فیلت ر هیچی کار نمیکنه مرده شورشونو ببرن ک فقددد بلدن ملتو اذیت ک ...

من از دیروز نمیاره ولی تو روبیکا سرعت عالیه فکر کردم مشکل از تل منه فقط 

پ چی 

اخه کارتو باید چاپ کنن باید برن کافی نت الان کافی نتا بستن پس نت استفاده نمیشه برای کنکوریا

😐🙄

😂