2777
2789

لطفاً بگین من چیکار کنم خسته شدم من 19 سالمه میگه تو موندی سالم نیستی ازدواج نکردی و تو زشتی درصورتی که اصلا زشت نیستم اینقدر اینارو بهم گفته که حالم از خودم ب هم میخوره میام پیشش میگه برو اون ور گم شو و... صد تا حرف 

همين ها وقتي ميخواستن باردار بشن هزار نذر و نياز ميكردن كه خدا بهشون يه بچه بده . حالا كه بهشون بچه داده اينجوري با بچه ي خودشون رفتار ميكنن . منم خيلي دوست دارم يه دختر داشته باشم . نكنه منم باهاش بد رفتاري كنم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف اسم مادر واس همچین ادمای سمی

شما بشین یکبار برای همیشه  با خودت تکرار کن هیچ حرف این خانم رو باور نکنی حتی اگه بگه ماست سفیده دیگه باور نکن

بنیان و اساس فکرت رو براساس باورهای خودت بچین

ایشون گویا فقط باهاتون رابطه خونی دارن

خودت خودتو بهتر میشناسی وقتی میبینی زیبایی چراب اید حرف ایشون ک میگه زشتی رو باور کنی

ببین چ استعدادی داری برو دنبال اون و همه انرژیت بذار سر اون کار حالا درس رشته ورزشی ارایشیه هر چی و دنبال تایید گرفتن از ایشون نباش

کمتر باهاش هم کلام شو خلاصه نذار روت اثر منفی بذاره

هرروز صبح تو اینه با خودت حرفای مثبت بزن و تکرار کن اعتماد بنفستو ببر بالا

هر چقدرم حس ناکافی بودن بهت میدن یه حرف قشنگی بود  اینو یاد اوری کن ک ببین خدا چقدر مهم دونسته تورو ک دیده این دنیا بدون تو نمیشه و تو رو افریده!

امیدوار لحظه لحظه زندگیت اینقدر درگیر موفقیت و خوشحالیت بشی این روزها یادت بره