2777
2789
عنوان

تفاوت بتن مسلح و بتن غیر مسلح

52 بازدید | 3 پست

بتن همواره پرمصرف ترین ماده در سراسر جهان برای ساخت و ساز بوده است. همانطور که جامعه پیشرفت کرده است، مصالح ساختمانی که ما استفاده می کنیم نیز پیشرفت چشمگیری داشته‌اند. همین امر منجر به تنوع بسیار زیادی از نظر انواع بتن هایی که اکنون در دسترس داریم، شده است. دو مورد از متداول ترین بتن‌ها، بتن غیر مسلح و بتن مسلح هستند که استفاده از آن ها همیشه به پروژه مورد نظر بستگی دارد. در ادامه تفاوت بتن مسلح و بتن غیر مسلح را بیان می کنیم تا به شما در انتخاب مناسب کمک کنیم.

• بتن غیر مسلح یک مصالح ساختمانی است که از سیمان، ماسه، سنگدانه (درشت و ریز)، آب و مواد افزودنی تشکیل شده است.
  • در کفپوش (سنگ، کاشی، کفپوش چوبی و ...) و سنگفرش‌ استفاده می‌شود.
  • مقاومت بالایی در برابر فشرده سازی دارد.
  • ضخامت بتن غیر مسلح به طور معمول بین 50 تا 75 میلی متر است
  • بتن غیر مسلح به نسبت های معمولی استفاده می‌شود: 1:2:4، 1:3:6، 1:4:8
  • ساخت روسازی‌ها و ساختمان‌ها
  • ساخت سنگفرش‌ها و کف‌پوش‌ها

برای بیان تفاوت بتن مسلح و بتن غیر مسلح به بررسی بتن مسلح می‌پردازیم.

بتن ماده‌ای با ترکیبی از سیمان، ماسه، سنگدانه و آب است که مقاومت فشاری بالایی دارد اما مقاومت کششی آن تعریفی ندارد.

برای حل این مسئله و ایجاد مقاومت کششی مناسب در بتن از فولاد استفاده کرده‌اند.

با استفاده از فولاد به عنوان تقویت کننده، بتن مرطوب را به روش ریخته گری در اطراف میله‌های فولادی قوی قرار دادند.

هنگامی که بتن در اطراف میلگردها سفت و محکم شد، یک ماده کامپوزیت جدید به نام  بتن آرمه به دست آمد.

بتن آرمه یا بتن مسلح علاوه بر مقاومت فشاری بالا مقاومت کششی بالایی نیز دارد.

منبع:

چرا بتمن خوندم

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

همین مونده تو نی نی سایت ک اساس و پایه ش درباره بارداری و مشکلات زنانه هس راجب بتن بنویسن🤣🤣🤣

جدا جا خوردم

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کارخونه قطعات بتی دارین یا در زمینه بتن تحصیل میکنین ؟ 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
2805