2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره مراکز ناباروری انجام میدن... مثلا مرکز ناباروری مام رو میدونم که تعیین جنسیتم داره و میتونی بری ...

مرسی عزیزم ترجیحا میخوام غرب تهران باشه که هی میرمو میام سخت نباشه

چون حساسه سخته عوارض داره عزیزم،بچه هرچی باشه صالح و سالم باشه،من همیشه ازفرزندپسر داشتن وحشت دارم و ...

عزیزم چرا بیخودی میترسونیش بنده خدا رو؟؟اینکه شما دوست ندارین، میترسین یا هر عقیده ای دارین، انتخاب خودتونه.  ولی الان انقدر علم پیشرفت کرده و همه چیز اصولی پیش میره که اگر جای درست درمون بره انجام بده، چرا باید عوارض داشته باشه؟؟ هزار جور آزمایش و چکاپ انجام میشه قبل از آی وی اف و اگر مشکلی برای مادر یا جنین داشته باشه اصن انجام نمیدن !! والله که من چند نفر رو میشناسم که انجام دادن و بچه هاشون هم صحیح و سالمن! اگر مشکلی داشت مرکز ناباروریا انقدر شلوغ نبودن. 

مرسی عزیزم ترجیحا میخوام غرب تهران باشه که هی میرمو میام سخت نباشه

من چون خودم مرکز مام  رفتم و میشناسم بهت اسمشو میگم. حتی کسانی که رفتن رو دیدم و بچه هاشونم کااااملا سالمن! اصن پاشو یه روز برو اونجا مریضاشونو ببین صحبت کن.. چرا روزه شک دار بگیری قربونت؟؟ من واقعا ناراحت میشم کسایی رو میبینم که از اطلاع نداشتن و ناآگاهی حسرت چیزایی رو میخورن که میتونن تو این دنیا داشته باشن.. 

تعیین جنسیت هم برات کامل توضیح میدن و اگه شرایطشو داشته باشی انجام میدن ..

حالا میتونی جاهای دیگه هم بری ولی خودت برمیگردی مام .. چون منم همینجوری حساس و نگران بودم 10 تا دکتر و مرکز رفتم ..

آره مراکز ناباروری انجام میدن... مثلا مرکز ناباروری مام رو میدونم که تعیین جنسیتم داره و میتونی بری ...

عزیزم الان همه بیمارستان ها بخش آی وی اف اش تعیین جنسیت داره مهم دکتر جنین شناسه . الان با وجود مواد نامرغوب تاجایی که می تونید تعیین جنسین نکنید . تا مرحله تخمک کشی دکتر جنین شناسه که مهمه که با چه کیفیتی جنین هاتون رو تشکیل میده بعد از تشکیل جنین این دکتر زنان مهمه که چطور رحمتون آماده سازی می کنه . 

من خودم کار خانم دکتر معصومه یونسی رو قبول دارم . ایشون فوق تخصص نازایی و فلوشیپ دارند. 

عزیزم الان همه بیمارستان ها بخش آی وی اف اش تعیین جنسیت داره مهم دکتر جنین شناسه . الان با وجود مواد ...

من رفتم مرکز ناباروری مام. خییییییییلی شلوغ بود همون موع هم با چند نفر هم صحبت کردم باردار بودن یا منتظرتشکیل جنین بودن. خیلی هم تعریف دو تا از دکتراشونو جنین شناس رو شنیدم. البته قبلش جای دیگه رفته بودم توی سعادت آباد بود اگر اشتباه نکنم اونجا خیلی شلوغ نبود. همه ه م انگار بلاتکلیف بودن. قطعا مرکز ناباروری بهتر از مطب هست چون به نظرم تعداد مریضایی که میبینن بیشتره و همه مدل ناباروری هم دارن