2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خودشو اذیت میکنه

446 بازدید | 31 پست
دخترم پیش دبستانیه خیلی به دوستش وابسته است البته با هم زیاد دعوا میکنن ولی تحمل بی محلی نداره ولی دوستش بر خلاف دخترمه خیلی محل نمیده خیلی وقتا میگه نمیخام بازی کنم دختر منم فقط گریه میکنه و حرص میخوره دوست دارم دختر منم بی تفاوت باشه مثه اون چیکار کنم یا از بی محلی دوستش اینقدزجه وگریه و جیغ راه نندازه که چرا اون اینجوری کرد معلمشون میگه دوستش نقطه ضعف دخترمو پیدا کرده واسه اینکه بعضی وقتا حرصشو دربیاره محل نمیده طفلی بچم چی بهش بگم شما بگین
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم همینجوریه ولی خب هنوز نفرستادمش مهد اصلا تحمل حدارم اشکاشو ببینم هر جا میریم دوس داره بقیه باهاش بازی کنن ولی هیشکی دوسش نداره از بس که حرف میزنه همیشه داد میزنه دوستااام بیاین باهم بازی کنیم ولی هیشکی نمیاد پیشش
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
فقط باید باهاش صحبت کنی یادش بدی نحوه برخورد را.به خوشم بگی دوستت می بینه تو گریه میکنی مخصوصا نمیاد بازی کنه اگه چند بار اهمیت ندی دیگه نمیگه
چقدر خوبه آدم دوست صمیمیش جاریش بشه! همیشه همبن جور دوست میمونیم! هورا!
زهرا دختر من زود دوست پیدا میکنه هر جا میره سلام میکنه دوست پیدا یکنه ولی این دوستش خیلی موذیه
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بعد هم بهش اعتماد به نفس و ارامش بدی. بهش بگو خداروشکر تو دختری هستی که همخ چی خدا بهت داده مامان بابای خوب خانواده خوب مهلم خوب هیچ نیازی به اون دوستت نداری پس بهش بی احترامی نکن اما اگه بد برخورد کرد بهش اهمیت نده
چقدر خوبه آدم دوست صمیمیش جاریش بشه! همیشه همبن جور دوست میمونیم! هورا!
من فقط بزرگترا دوسش دارن از بس که سادس اصلا بلد نیس یه کم سیاست داشته باشه ولی مثلا بچه جاریم از این شیش ماه کوچکتره ولی آتیشیه
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
طفلی میاد خونه میگه مامان امروز دوستم مهربون بود یا امروز دوستم چرا اینجور بود یا میگه دوستم نصف نصفه نصفش واسه من نصفش واسه هستی اون یکی دوسش اصلا کلا ذهنش درگیر ارتباط با این دوستشه
خیلی با ادبه هر جا میریم سلام و تشکر و اجازه و... ولی خیلی هم حرف میزنه و همش دوس داره بقیه بچه ها مثه خودش سخاوتمند و مهربون باشن همیشه بچه جاریم اذیتش میکنه و از این اخلاقش سواستفاده میکنه
2810