2777
2789
عنوان

آیا به دختران نوجوانتون اجازه رفتن به جشن تولد دوستانشون رو میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 35 پست
من ایران نیستم و ازشون دورم. منم مادرم اجازه نمیداد من و برادرم اینجور جاها بریم ولی یکی از اقواممون که به دختراش اجازه میداد برن با اینکه خانواده فقیری بودند دست به هر ماری میزدند که خودشون رو پولدار نشون بدن و با ثروتمندان رفت و آکد میکردند . به بدترین کارها کشیده شدند. زمونه خیلی بد شده . به خیلی مسائل تا اینکه الان شما دوستان گفتید فکر نکرده بودم . من بیشتر شرایط و تجملات زندگی بقیه منو مجاب کرد که نذاریم بره ولی مسائل دیگه هم مزید بر علت شد. من بهش گفتم ما هم نرفتیم و چیزیمون هم نشد. ولی بازم نمیشه بچه رو محدود کرد. وای مادر بودن چه سخته خدا.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷
به نظر من مسی راست می گن
دختر من یازده ساله هست و هر که دعوتش کرد برای تولد چشم بسته اجازه نمی دم وقتی ازم اجازه می گیره می گم دوسه روز دیگه جواب می دم درباره ی خانواده وزندگی اون دختر خانم می پرسم ونهایتا تو تل گرام با معلمشون مشورت می کنم و اونوقت به دخترم اجازه می دم یا نمی دم
اما سینما و پارک و جشنواره هایی که برگزار می شه مرتب باهم می ریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دخترم 15 سالشه از کلاس اول که تولد دعوت بود اجازه ندادم چون میدونستم این قصه سر دراز داره.امروز تولد یکی بود ماه بعد یکی دیگه یعنی همه تولد میگرفتن ودعوت میکردن.من از همون اول منطقی برخورد کردم وگفتم من اجازه نمیدم جایی که مامان با باها شون رو نمیشناسم بری.ولی تولد دوستایی که رفت و امد خونوادگی داریم با هم میریم و بچه هامون هم با هم کنار ما خوش میگذرونن.الان بچه داریخیلی سخت شده و دختر و پسر هم نداره.خونواده باید حواسش به بچش باشه .ویک پیشنهاد بهتون دارم من دخترم هر روز ورزش میره خیلی با نشاط هست چون با هم سناش بازی میکنه.دختر من یک روز استخر میره ویک روز باشگاه بد مینتون بازی میکنه.اگه ساعتی که ورزش داره هر جا بهش بگم نمیاد چون خیلی با همسناش حال میکنه.پس اسم خواهرتون رو به ورزشی که علاقه داره بنویسید .موفق باشید.
موافقم منم نمیزارم اخه لزومی نداره خوشی شو میتونه تو خونه خودش بکنه و بهترین تولد رو تو خونه خودم براش میگیرم. شاید سختگیرانه به نظر بیاد اما من حتی اجازه نخواهم داد با دوستاش بره بیرون برای گردش و این حرفا.چون اونجوری دیگه نمیشه کنترلش کرد.البته هنوز نی نی ندارما هنوز توراههه
شفای فرشته مهربونیام رو که نگرفتم میشه حالا برای شادیش صلوات بفرستید!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم زمانی که من بچه بودم مامان من با اینکه سخت گیر بود اجازه میداد ولی خب خودش هم من همراهی میکرد میامد میدید من تو چه جوی دارم میرم به نطر من تا حدی باید بهش اجازه داد نه یخلی اسان گیر نه خیلی سخت گیر
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من اجازه میدم بره دختر منم کلاس پنجم البته کسانی که بشناسم که بیشتر همکلاسی هاش پدر و مادرش دوست خودم با همسرم هستن الان مثلا دعوت بشه پیش بینی میکنه میتونه بره یا نه برای بیرون رفتن با دوستاش بهش اجازه میدم بدم با دوستاش شنا قرار میذاره میبرم میارم چه اشکالی داره بره یا سینما فیلم اول میبینم برای سنش مناسب یا نه بعد یک ساعتی میبرم مامان یکی دیگه میره میاره از اجتماع دورش نمیکنم اما دورادور مراقب هستم