2777
2789

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

الان هرکس تعلیق بشه:

❌️ استارتر نمی تونه تاپیک بزنه 

❌️ نمی تونه پست بگذاره.

❌️ امضا رو نمی تونه تغییر بده.

❌️ عکس پروفایل رو نمی تونه حذف یا عکس جدیدی اضافه کنه.

❌️ تاپیک رو نمی تونه حذف کنه (منظور تاپیک های بدون پست یا فقط پست های استارتر).

✅️ فقط می تونه مطالب مجله سایت رو لایک کنه. 

✅️ می تونه اعلاناتش رو حذف کنه.

✅️ همه ی اعلانات رو دریافت می کنه می تونه بازشون کنه و بخونه اما نمی تونه جواب بده.

🟧 بقیه ی کاربران می تونن تاپیک هاشو ببینن.

🟨 بقیه ی کاربران می تونن تگش کنن.

🟦 شما اصلا نمی فهمین یه کاربر تعلیق شده یا نه.

🟥 شما می تونین به کاربر تعلیق شده درخواست دوستی بدین و کاربر تعلیق شده می تونه درخواست دوستی شما رو قبول یا رد کنه فقط نمی تونه جواب بده.

🟩 پیام های خصوصی طرفین به هم به هم داده باشین دیده میشن حتی بعد از لغو دوستی و تعلیقی (بین خودتون ۲ نفر).

💠💠 شما به کاربر تعلیقی می تونین توی خصوصی پیام جدید بدین اما کاربر تعلیقی پیام شما رو می تونه باز کنه و ببینه اما نمی تونه جواب شما رو بده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

مشکلی دارم ممنون میشم راهنکاییم گنید

لنده ده یازده سالیه ازدواج کردم 

بالای خونه مادرشوهرمم چون هزینه خرید خانه جداگانه یااجاره نداریم،مادذ شوهرمم  زن بدی نیست اما خصلت های متفاوت با من زیاد داره، مثلا من هر روز باید قایمکی برمو ببام چون زیاد خوشایند واسش نیست ارتباط با خانوادم، یا مسافرت ابدا راضی نیست برم میره شوهرم اونجا باش بحث میکنه که من کسی نمیبرتم جایی و شما همش با دوستاتین یا با خانواده زنت، جوری شده شوهرم از میافرت و تفریح هراس داره،و متونم بگم کم میاد خونه مادرم که خیلیم از این بابت ناراحت نیستم خوشحالم نییتم میگم نه افراط نه تفریط، اما گویا شده تفزیط، از طرفیم من خانپادمو دوست دارم ولب اونام مشکل دارن، همش توقع همش دارن پشت سر لینو اون حرف میزنن ینی خواهر برادری و من بدم میاد نمیدونم چیکار کنم افسردگی گرفتم، توان دعوا ندارم، توان سرد شدن مدارم چون خانواده خودم و شوهرمن، کارم شده فقط دل اینو بدست بیلرم دل اونو به دست بیارم، نمیغهمم چیکار کنم 

گاهی فکر خودکشی، فکر طلاق فکرای ناجور به سرم میرنه اما بخاطر بچم نمیتونم البته شوهرمم مرد بدی نیس اونم داره اذیت میشه اما نمیفهیمم چیکار کنیم 

چند تذکر مهــــــــــــــــــــــم: 1.کاربران نمی توانند در بخش سخن مدیر سایت تاپیک ایجاد کنند ولی م ...

نی نی یار چجوری میتونم نام مستعارم رو تغییر بدم 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
2805
سلام نی نی یار جون من نمی دونستم چجوری باید درخواست دوستی بدم. همش میخواستم براتون درخواست بدم اما ب ...

میگم میشه به من یاد بدی که چجوری مثل تو اینجوری متن بالا بنویسم منظورم همینکه خودت نوشتی (هیچ کس متوجه نمیشود که افراد...

سلام من سرطان مقعد دارم ساکن تهرانم میگن تنها جراحی که هم مقعدو حفظ میکنه و هم توده سرطانو کامل برمیداره دکتر عمار فلسفی هست که اصفهانن

دوستان اگه کسی رفته برا سرطان مقعد پیششون میشه منو راهنمایی کنه

برام خیلی مهمه که کیسه نداشته باشم پرسیدم اونایی که کیسه میزارن خیلی ناراضی ان

سلام همگی دوستان مشکل من اینکه 

۳ ماهه قهرم خونه پدرم البته خودم قهر نکردم 

وقتی با همسرم دعوام شد خودش گذاشت رفت منم مجبور شدم بیام خونه بابام 

الان هم الا و بالله میگه جدایی ولی نه برای کار های طلاق میاد جلو نه آشتی 

بلاتکلیف موندم همینطوری

آنقدر مشکلمون‌ بزرگ نشون داده پیش همه که واقعا باورم شده مشکلمون حاد بوده ولی نه بخدا سر لج و لجبازی بوده مشکل بزرگی نداشتیم 

دلم نمیاد جدا شم 😔