2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تذکر مهــــــــــــــــــــــم: 1.کاربران نمی توانند در بخش سخن مدیر سایت تاپیک ایجاد کنند ولی م ...

من اصلا نمیتونم تاپیک بزنم 😔 از توضیحاتتون هم چیزی متوجه نشدم... 😔😔

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

نی نی یار من نمیتونم تاپیک بزنم یبار زدما الان هر کار میکنم نمیشه قسمت تبادل نظر که میزنم موضوعات دوروز گذشته میاد من هر چی دنبال انتخاب موضوع و یا ایجاد بحث جدید میگردم نمیابم میشه تصویری بگین

خوشبختی یعنی قلب پدر و مادرت بتپد....👪         خدیا خودت مواظب عزیزای زندگیم باش ...😊

نی نی یار واس من اصلا نظر جدید و اینا نیست.دیگه گیج شدم کجا باید تاپیک بزارم خسته شدم انقد گشتم

‏تو زندگیتون همیشه احتمال اینو بدین که امکان داره روزی هم شما به‌کسی نیاز داشته باشید :-)
[QUOTE=2027811]چند تذکر مهــــــــــــــــــــــم: 1.کاربران نمی توانند در بخش سخن مدیر سایت تاپیک ا ...

منم والا

‏تو زندگیتون همیشه احتمال اینو بدین که امکان داره روزی هم شما به‌کسی نیاز داشته باشید :-)

نی نی یار خانوم من تا اونجایی که گفتی رو قسمت متفرقه رو انتخاب میکنم ولی موضوع جدید نمیاد که تاپیک بزنم. این موضوع جدید که میگی سمت چپ کجاست؟ والا ما سمت راستو چپو پایین و بالارو هر چی گشتیم چیزی نبود 

2810