2777
2789

نی نی یار جااان من کاربری قبلیمو گفتم قطع دسترسی کنن..الان پشیمونم میشه برس گردونید..ایمیل و شماره تلفنمو باید بدم؟؟ نام کاربریمو یادم نیس

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.

نی نی یار جان 

من نمیدونستم که اسم مستعار رو بقیه هم میتونن ببینن اشتباهی ای دی خودمو زدم

اینجوری دوستان و آشنایان منو میشناسن

میدونم که بیشترشون تو نی نی سایت هستن اصلا اینجا رو خود اونا به من معرفی کردن فعالیت من تو سایت دچار مشکل شده

الان من میترسم سؤالامون بپرسم و راهنمایی بخوام یا اظهار نظری بکنم

به خانوم تهرانی و چند تا از نی نی یار ها گفتم چند روزه دارم میگم اما تا الان جوابی نگرفتم 

چرا هیچکس رسیدگی نمیکنه

اسم مستعار منو عوض کنید

بزارید _nazanin_zed_

یا 

سایه_ماه

یا

سایه_خورشید

یا 

مهتاب_تابان

یا هرچی

فقط لطفا عوضش کنید تا منو نشناسن دوست ندارم بشناسنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا خواهش میکنم نام مستعار منو عوض کنید توروخدا یه هفتس دارم میگم کسی جواب نمیده 

پس من به کی بگم امکان تغییرش برای خودم وجود نداره مدیر سایت جواب نمیده نی نی یار جواب نمیده

پس من به کی بگم؟؟؟ 

بابا خواهش میکنم یکیتون جواب بده

سلام نی نی یار جان میشه این تاپیکمو حذف کنید از کاربری قبلمه عکسم رفته تو گوگل ممنون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1918677/انگشترام-خوشگله

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
پفک نمکی جانم میدونم عزیزم امکان گذاشتن عکس فعلا ندارم ولی در اولین فرصت دوباره به روز رسانی میکنم

سلام ببخشید چه جوری میتونم برای کسی که توهین میکنه نی نی یارها رو تگ کنم و گزارشش رو بزنم؟؟؟

سلام ببخشید نینی یار عزیز تو صفحه نینی سایت من وقتی میخوام صفحه ها رو عدد به عدد جلو برم رو ندارم منظورم اون تیکر  عدد هاست  که تو هر صفحه هستش ولی من ندارمش 

خــدا جونم  ممنون که منم مــــامــــان شدم..💗💗💗💗
2810