2777
2789
سیسمونی نوه اش رو از ترکیه خرید دیگه اونی رو هم که لو داد ب اشد مجازات محکوم کردن

میدونی چرا یهو مث بمب ترکید؟

چون این بنده خدا خیلیییی اصرار داشت ک ملت ایران از تولید داخلی استفاده کنن لعنتی حتی نکرد کار خارجی از داخل بخره لااقل ی پولیم ب جیب وار  کننده بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون پول ایران ارزش نداره به لیر تبدیلش کنی هیچی نمیشه ولی اگه ساکن اونجا باشی خیلیم خوبی 

اینطور نیست عزیزم الان واقعا ترکیه هم در مقایسه با کشورای دیگ سخته زندگی 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
میدونی چرا یهو مث بمب ترکید؟ چون این بنده خدا خیلیییی اصرار داشت ک ملت ایران از تولید داخلی استفاده ...

بیچاره ما مردم عادی

حیف که اینجا بخوای هم حرف بزنی میترکی

ولی این کارا ب دور از انسانیته

سفره مردم روز ب روز کوچیکتر اونوقت اینا

الان مثلا روز عیده قربان

از هواکش سرویس بوی جگر کباب شده میاد  ادم دلش میخواد تازه ما تقریبا میشه بگیم فقیر نیستیم بیچاره اونایی که ندارن و این چیزا رو میبینن و یا تو اینستا میبینن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ترکیه سالهاست نرخ بنزینش شناوره هر روز صبح نرخ معلوم میشه و بعد قیمت بقیه چیزا. نمیدونن الکی یه چیز ...

میدونیم چندبار رفتی ترکیه؟؟؟یا کسیتون اونجا زندگی کرده؟؟؟

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
میدونید کدوم پاساژها هست؟

نه عزیزم نمیدونم. ولی میدونم استانبول جز ۵ قطب دنیا برا خرید سیسمونی هست. وسایل های خیلی خیلی شیک و کاربردی و با جنس عالی میتونی پیدا کنی که ایران خیلی گرون هستن و یا پیدا نمیشن

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
بیچاره ما مردم عادی حیف که اینجا بخوای هم حرف بزنی میترکی ولی این کارا ب دور از انسانیته سفره مرد ...

استارتر جان من این حرفا رو به منظور پست قبلی گفتم درباره مسئولین

شما ی وقت ب خودت نگیری

ایشالله بهترین خرید رو بکنی و نی نی نازتون به سلامتی و دلخوشی ازش استفاده کنند

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

یعنی اومدم ببینم استانبول از کجا سیسمونی بخرم‌، اینقدر بعضی از این مردم حسود و بخیل و ندید پدید هستن، ببین تو رو خدا چه جواب ها که ندادن! فقط میشه گفت متاسفم. از ماست که بر ماست

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
یعنی اومدم ببینم استانبول از کجا سیسمونی بخرم‌، اینقدر بعضی از این مردم حسود و بخیل و ندید پدید هستن ...

عزیزم اگر برندهای معمولی بخواهید فروشگاههای e bebek همه جای استانبول شعبه داره و برندهای که تو ایران هست رو داره ولی با قیمت خیلی خیلی مناسب تر و مدلهای جدیدتره.مثل چیکو،جویی…

سایت هم داره میتونید ببینید سایتشو 

اگر هم برندهای لوکس میخواهید که مستقیما باید به نمایندگیها سر بزنید مثل فندی و…