2777
2789
عنوان

اینجا کسی نی نی نارس داشته؟! میشه یه تک پا بیاین مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4967 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب وزن دخترم 4300 هستش چرا این 4 کیلو مشخص نمیشه؟ تصور کنین نوزادی که 4 کیلو دنیا میاد چقد درشت و تپله؟ پس 4 کیلوئه دختر من کجاشه که معلوم نمیشه😕
من برگشتم...بعد از سالها...
خب وزن دخترم 4300 هستش چرا این 4 کیلو مشخص نمیشه؟ تصور کنین نوزادی که 4 کیلو دنیا میاد چقد درشت و تپله؟ پس 4 کیلوئه دختر من کجاشه که معلوم نمیشه😕
من برگشتم...بعد از سالها...
سمر جون ب نظر من ک خوب وزن گرفته اما اگه دکترش صلاح میدونه میتونی در کنار شیرت شیر خشک هم بدی. شیر خشک هم کلا برا هر بجه ای که وزن گیری خوبی نداره میدن فقط برا نارس ها نیست. راستی بچت چند ماهه دنیا اومده؟
اصل اینه که وزنش نرمال باشه روی نمودار باشه منم پسرم دوسال وسه ماهشه 13 کیلو هست ببینیش اصلا لاغر لاغره همه میگن چرا بچه های تو لاغرن
میخوای تپلش کنی چه کارش داری ولش کن بعد دختر خوش اندامی میشه فقط باید تقویتش کنی
سالم باشه تپل بودن که مهم نیس. شکر خدا با شیر خودتم وزن گیری بدی نداشته که. پسر من الان یه سالشه ۹ کیلوعه ب نظر دکتر و خودمم عالیه رو وزن تولدش. کلا تپل مپل هم نشد ولی همین ک سالمه شکر. اگه ژن تپل شدن رو نداشته باشن هر کار کنی نمیشن