2777
2789
عنوان

دارید چیکاررررر میکنید؟؟؟؟

155 بازدید | 18 پست

من خیلی نالاحتم شوهرم چند روزه همشششش درگیره اصلا میبینمش استرس میگیرم انقدددد با تلفن حرف میزنه میره اینور اونور بر کاراش

الانم کار داره تا ۳ یا ۴ دلم براش تنگ شده نمیتونم صبر کنم😭و منتظرم بیاد باهم غذا بخوریم😐 شام خوردم من اون نخورده دوباره گرسنمه 😂

صبح زوددددم باید بیدارشم برم کار دارم😒

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ دراز کشیدم آهنگ گوش میکنم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ریتم زندگی همینه خانومی

رفتارهاش عصبیم میکنه اینهمه مشغله و استرس اذیتم میکنه حقیقتا 

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
دارم آش میخورم

نوش جونت اش رشتع؟

تازه درسم تموم شد 

اومدم استراحت که بعد برم یه راند دیگه بخونم 🤕

دستم به بودنت نمیرسد! اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم :طوری دوستت می‌دارم،‌که هر شبانه‌روز بی‌آنکه ببینمت، بی‌آنکه ببوسمت، بی‌آنکه لمست کنم، بودنی‌ترین شخص جهانم شده‌ای ! ♡

دارم منفجر میشمممم

رلم کنکوریه خیلیم درس خون و اینا بعد از دیشب باهم حرف نزدیم روزی یساعت اینا میومد بعد ی گروه داریم منم با دو تا از از دوستای مشترکمون بعد از صبح ده بار شاید جواب پیامای اونارو داده

خو لامصب این وسطا به منم پیام بده تو ک میدونی تا میام ندی پیام نمیدم تا مزاحمت نشم نمیخوام ده ساعت بمونی بیا ی دیقه باهام حرف بزن حداقل ناراحتم نیستم از اینکه ان شده جواب اونارو داده ولی اون ک میبینه من سین میکنم پیامای گروهوووو و حرفم نمیرنم ی خبر بگیر خب🥲

به گزارش زدنت ادامه بده،به خواستت رسیدی اخطار گرفتم😐