2777
2789
عنوان

خواهرم ۲۷ سالشه بیماری روانی داره لطفا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 48 پست
میشه ماه و روز تولدشو بگی؟ سال مهم نیست 

یعنی اطلاعات بدست میاری میشه منم بگی دوم تیر تولدمه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میتونم بگم انشاالله هرچه زودتر خوب بشه عزیزم

بازم خداروشکر کنید که بیماریش در همین حد 

ماداریم تو اطرافیان بنده خدا توهم میزنه میره یه جا میشینه حرف میزنه باخودش بچه هاشو حتی کتک میزنه

خوش بحالت برو خداروشکر کن شرایطت از من خیلی بهتره برادر من دچار مشکل روحی روانی سی سالشه از خونه بیرون نمیاد نه کاری نه درس مادرمو اذیت میکنه اوضاعمون خرابه من خواهر جگرم خونه کاش شرایط برادرم عین خواهرت بود لااقل زندگیشو داشت بچشو داشت 😭😭

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️

دوساعت زنگ میزنه باهات حرف بزنه خالی بشه بنده خدا گناه داره خب درسته حرفاش تکراری ورومخیه ولی خب شماگوشیتو بذارروی آیفون کارهاتو انجام بده اون هم در کنارش حرف بزنه شما تمرکزتو بده یکجادیگه ولی نذار دلش بشکنه می‌دونم سخته ولی خواهرته دیگه هواشو داشته باش😢

طفلک.،،،😞😞😞😞منم این روزا رو طی کردم.‌ ولی با طب سنتی تا تقریبا هشتاد درصد خوب شدم. اهلش هست نسخه ...

عزیزم بخدا طب سنتیم امتحان کرد اصلا بهتر نشد بلکه بدتر شد ی ویزیتش ۳ میلیون شد ۴ ماه تحت درمان بود بدتر شد ول کرد

🍓رویای یک رقص بی وقفه از شادی🍓
دوساعت زنگ میزنه باهات حرف بزنه خالی بشه بنده خدا گناه داره خب درسته حرفاش تکراری ورومخیه ولی خب شما ...

ن اصلا بروز نمیدم کلیم دلم بحالش میسوزه منم جز اون کسیو ندارم تنها ارزوم اینه حالش خوب شه همسنای اون کیف میکنن برا خودشون این تموم عمرش ب دارو خوردنه

🍓رویای یک رقص بی وقفه از شادی🍓

برای شمام خوب نیست این حرفای منفی، درسته باید مواظبش باشی ولی سعی کن کمتر به اه و ناله هاش گوش بدی،دوست صمیمیم هر روز زنگ میزد دو ساعت گله و شکایت و حرفای منفی میزد باور کن خودم دارم میرمپیش مشاور اینقد بهم ریختم ،دیگه بهش گفتم گوشم دچار مشکل شده دکتر گفته یه مدت اصلا نباید از گوشی استفاده کنی فعلا نجات پیدا کردم تا ببینیم چی میشه ،هر چند تاثیر خودشو گذاشت

سودا کل مغزش رو گرفته بنظر من طب شیمیایی جواب که نمیده هیچ بدتر هم میشه.

برین پیش یه طب سنتی ماهر با چندتا کار فوری سودا رو از بدنش بکشه بیرون بهتر میشه ادامه بده کامل خوب میشه.

بنظرم اول باید فصد و زالو انجام بده بعد که بهتر شد هر ماه حجامت 

هر روروز بهش سرکه انگین بدین

شبا قلبل از خواب یه استکان دمنوش استخودوس

حتما برین خوب میشه

2810