2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقی ،مرسی .من رب و ترشی انار ویه سیب زمیتی خورد شده میریزم و آبشو تلیت میکنم یه کوچولو

قربونت عزیزم

من با توجه ب چیزایی ک داشتم درست کردم

مدلای مختلف میشهه😘

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

سلام. اسی من تو اون تاپیک که در مورد مهاجرت المان خواهرش بود نظرتو خوندم. خداصبرتون بده. از همون لحظه تصمیمگرفتم به یه خواهرم که افسردگی داره خیلی بیشتر کمک کنم. نوشته بودی بهش محبت کن ابراز کن نظرت خیلی بهمتلنگر زدگِِطرف خیلیا عزیزانمون افسرده هستن و ما درگیر روزمرگی و غفلت. خدا صبر جزیلتون بده براش نماز قضا بخونین اگه پول دارین بدین روزه قضا بگیرن براش یا خودتون بگیرین. براش رد مظالم بدین. قرآن بخونین. اینا حالشو خوب میکنه اونور. 

سلام. اسی من تو اون تاپیک که در مورد مهاجرت المان خواهرش بود نظرتو خوندم. خداصبرتون بده. از همون لحظ ...

سلام عزیزم  من خواهرم عاشق مهمونی وشلوغی بود ولی این سه چهارسال اخیر با دوتا از خواهرا قهربودن مشکل مالی پیش اومد حتی برشکستگی ولی امسال همه چی عالی بود اما تاثیر سالای قبل مونده بود براش .شما اصلا تنهاش نزارید .

ما هرکدوم ختم داشتیم براش ،دورکلت نماز هدیه رو خوندیم و....همسرش هم قراره هزینه کنن واسه نماز وروزه قضا.

ولی خواهرم دیگه نیست ،من دلم تنگه براش من آجیمو میخوام

سلام نه وکیل نیستم ،فرهنگی ام

عزیز ازت خواهش میکنم خواهرانه تقاضا میکنم لطفا کمک کنه🙏🙏🙏💔💔🖤💔🖤💔🖤💔🖤 من نیاز به وکیل دارم

و تماس یا پی نمیتونم بدم 😭😭

میشه کمک کنی ی۶ وکیل پیدا کنم من تو این سایت فقط میتونم حرف بزنم

نزدیک یه ماه دادم میگردم گیرم بدجور 

عزیز ازت خواهش میکنم خواهرانه تقاضا میکنم لطفا کمک کنه🙏🙏🙏💔💔🖤💔🖤💔🖤💔🖤 من نیاز به وکیل دارمو ...

وای صبح یکی تاپیک زده بود به سوالات حقوقی جواب میدم کاش میدونستم