2777
2789
عنوان

خواهرم خبر بارداری داد من بغض و حسرت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 86 پست
نه کاری با مشکلش ندارم ...تاپیک آخرش نظر دادم برمیگرده نفرین میکنه...

آهان،ببخشید عزیزم در جریان نبودم فکر کردم منظورت این مشکلشه بازم معذرت🙏🥰

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
آهان،ببخشید عزیزم در جریان نبودم فکر کردم منظورت این مشکلشه بازم معذرت🙏🥰

نه خواهش ...تاپیک آخرش داره راجب شوهر خواهرش ندونسته قضاوت میکنه که خیانت کاره ...میگه خواهرم فقط بخاطر پول کنار شوهرشه ...منم نظرم رو دادم بر میگرده میگه انشاالله مثل خودم همش بری سراغ آی وی اف و .....😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا محرم جمعه شروع نمیشه مگه ؟؟؟

نه سه شنبه اول محرمه 

تو تقویم نوشته

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نه خواهش ...تاپیک آخرش داره راجب شوهر خواهرش ندونسته قضاوت میکنه که خیانت کاره ...میگه خواهرم فقط بخ ...

ای بابا اینجور صحبت کردنم درست نیست ایشاالله که همیشه خوش باشی گلم😊

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
برو بشین یه جا حسابی گریه کن تا سبک بشی /بعد بخودت بگو برای این قضیه گریه هاتو کردی دیگه حق نداری بر ...

به خدا انقدر گریه کردم....چشمهام پف بود.....خبر بارداری رو دقیقا روز عروسی برادرم بهم داد و سه ماهه باردار بود ..در صورتی که می گفت من روزی حامله شم همون روز بهت می گم....شوهرش هم باهاش کار نداره کلا بی تفاوته.....شوهر من همش بهم عشق می ده اما بچه دار نمی شیم.واقعا تو کار خدا موندم...

نه خواهش ...تاپیک آخرش داره راجب شوهر خواهرش ندونسته قضاوت میکنه که خیانت کاره ...میگه خواهرم فقط بخ ...

اون خواهر منه مشکل ما دوتاست اصلا به شما چه مربوطه. ...چه اصراری داری بیای بخونی و نظرات کثیفت رو بدی فکر می کنی حرصی می شم...به هر حال موجودات وقیحی مثل تو هم هستن.حتما ننه بابات مجهول الحال بودن.انقدر نیش داری