2777
2789
عنوان

خواهرم خبر بارداری داد من بغض و حسرت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 86 پست
نشد که نشد.....

انشالله پاقدم نی نی خواهرت برات خوب میشه وشماهم نی نی دار میشی...اونوقت عاشق بچه خواهرت میشی😍

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭

میدونم واقعا سخته،خدا بهت طاقت لده بتونی تحمل کن،به خدا توکل کن،صبوری کن انشالله خدا کمکت کنه عزیزم،یکی از فامیلای ما بعد از 9سال بچه دار شد،نگران نباش

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهممت انشاا خدادامنتو هرچه زودتر سبز کنه .ولی اینجوری ب خواهرت نگاه حسرت نداشته باش یوقت بچش خداین ...

مگه به چشم منه....اونی که خواسته برای اون خواسته برای من نخواسته ...کلا هیچی برای من نخواسته 

یچیزی بهت بگم اینو فراموش نکن

تا زمانی که ناراحتی و استرس و ناامیدی رو نذاری کنار

بچه دار نمیشی

تا زمانی که ذهنت درگیره اینه که من بچه دار میشم یا نمیشم یا کی بچه دار میشم بچه دار نمیشی....

به اینم فکر کن شاید خدا به صلاحت میدونه بهت بچه نده 

خیلیا به خدا اصرار کردن برای بچه دار شدن و بچه دار هم شدن 

اما اون بچه یا ناقص بوده یا مشکل ذهنی داشته یا بچه ی ناخلفی بار اومده بچه ای شده که پدر و مادر از داشتنش پشیمون شدن بخدا من با چشم خودم دیدم‌....

یه مدت خودتو بزن به بی خیالی اقدام هم داشته باش اما واثعا عمیقا از ته دلت دیگه برات مهم نباشه یهو میبینی همون موقع خدا بهت نگاه میکنه....

بعدشم این همه بچه بی سرپرست هست که آرزوشونه پدر و مادر داشته باشن نهایتا میتونی اگه شرایطشو داری یه بچه بگیری

💔
خسته شدم از این دکتر اون دکتر رفتن...ناامیدم...خسته ام...فقط بارداری خواهرم برام کم بود...اونم باید ...

امیدوارم خدا بزودی نی نی خوشگل تپلی بهت بده عزیزم

غصه نخور ... یکی از اقوام منم همین شرایط رو داشت

خواهر بزرگش ازدواج کرد بچه دار شد خواهر کوچیکشم همینطور ولی خودش خیلی دیر ازدواج کرد بچه دار هم نشد پس اون چی بگه

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
خسته شدم از این دکتر اون دکتر رفتن...ناامیدم...خسته ام...فقط بارداری خواهرم برام کم بود...اونم باید ...

یوقتی باردارمیشی ک حتی در ذهنتم نمیگنجه نترس و بهش توکل کن

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
یادمه روزی ک جاریم زایمان کرد من رو تخت بیمارستان از شدت خونریزی و کیست داشتم میمردم 😅 منم مشکل داش ...

منم باردارنمیشدم جاریم بچه سومش رو‌حامله شد ناخواسته...یادمه چقد غرمیزد وناراحت بود دوتا دختر داشت وسومیشم دخترشد همون ماه پنجم که رفت سونو وگفتن دختره ناراحت شده بود لااقل پسرمیشد ...تودلم گفتم خدایا چی میشد اینومیدادی به من....

درعین ناباوری همون ماه حامله شدم الان پسرمن ۴ماه از دختر جاریم کوچیکتره

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
امیدوارم خدا بزودی نی نی خوشگل تپلی بهت بده عزیزم غصه نخور ... یکی از اقوام منم همین شرایط رو داشت ...

منم می ترسم هیچ‌موقع مادر نشم....حتی برادرم که داره تازه ازدواج می کنه اونم بگه پدر شده...همه همه به جز من ....چقدر سخته این حس..دست خودم نیست...اشک‌ که داره سرازیر می شه....هر بار پریود می شم کوه غصه هم باهاش اب می شه

منم می ترسم هیچ‌موقع مادر نشم....حتی برادرم که داره تازه ازدواج می کنه اونم بگه پدر شده...همه همه به ...

چندسالته

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

چی میشه ادم از بارداری خواهرش خوشحال نشه و حسودی کنه

نمیتونم بگم منم آدم حسودی نیستم 

ولی  خواهره اخه  من  خواهرم  شرایط زندگیش از من هزار برابرم بهتر باشه انقد خوشحال میشم واسش 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد