2777
2789

دوستان تورو امام حسین جواب بدید اگ در ریه برونشکتازی باشه وندول هم باشه درون برنش دراثر سرماخوردگی شدید میتونه اون ندول یه میلی یا دومیلی بزرگ بشه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اینقدر قسم دادی اومدم ولی سردر نیاوردم چی گفتی مگه ما دکتریم گلم برو دکتر 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

حالا ما چکار کنیم عزیزم قسم میدی لااقل بگو دکترا و پرستارا بیان

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
احتمالش کمه نگران نباش تو میانسالها ندول عادیه پدر منم تو ریه اش داره ولی خدا رو شکر بزرگ نشده 

پت اسکن رفتم گفتن منفی سیتولوژی هم گفتن منفی حالا سیدی رو نشون دکتر کلیه دادیم میگ دومیلی بزرگ شدع بعد سه ماه

احتمالش کمه نگران نباش تو میانسالها ندول عادیه پدر منم تو ریه اش داره ولی خدا رو شکر بزرگ نشده 

پت اسکن هم نگاه کرده میگ یه ضایعه قدیمی هس ک فعال نیس خاموش هس حالا من موندم چطوری بزرگ شده؟ میتونه از سرماخوردگی شدید باشه؟

مریضتون چن سالشه.و علت بیماری برونشکتازیش چیه .آیا اون ندول باعث برونشکتازی موضعی شده  یا اصلا برونشکتازی داشته حالا ندولی سوار شده .وجود ندول یک دو میلیمتری مهم نیست .ولی اگر ندولی از قبل سایزش یک سانت بوده در عرض چن ماه شدا ۱.۵مهمه 

[QUOTE=297902924]مریضتون چن سالشه.و علت بیماری برونشکتازیش چیه .آیا اون ندول باعث برونشکتازی موضعی شده  یا اصلا ...[/QUOTE

مریض خودمم ۴۰ سالمه وقتی پت میگ منفی ضایعه فعال نیس ممکنه اون چیزی باشه؟

2810