2777
2789
عنوان

ابجیم بچش و کذاشت پیشم رفت دکتر۹ماهشه اصلا اروم نمیشه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 46 پست

بزارش رو دوشت دست بکش به پشتت بگرد آروم میشه 

آروم شد ی کم شیر بهش بده 

ببین پوشاکش کثیف نکرده بازش کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا جواب میده  میگن هر کاری بچه ها میکنن تکرار کنید😂

اره دقیقا 

آبجی من ۳ سالشه گریه میکرد جیغ می‌کشید من بدتر میشدم با چشای گردش منو نگا میکرد😂😂😂😂😂

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
اول پمپرزشو جک کن شاید خرابکاری کرده اگه گرسنش هم نبود بغلش کن  هوا خوبه ببرش بیرون یه دوریش بد ...

نه خیلییی وابسته مامانش براهمین گریه میکنه گریه ک‌نه جیغ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

وای مامانشو میخواد.اهنگ بذار کلیپ بچه گونه به یچیزی مشغولش کن یادش بره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

اخی عزیزممم. گشنه نیس ؟ باهاش بازی کن یه چیزی چراغ دار نشونش بده یا فیلم با اهنگ تو گوشی .یا عروسکی چیزی .جیش نکرده .؟ بغلش کن راه برو

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

بستنی بده لیس بزنه اروم میشه.. 

سشوار روشن کن

راه ببرش... 

اب بازی کن باهاش

جاش و نگاه کن

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
2810