2777
2789
عنوان

امروز تولده

90 بازدید | 16 پست

تولد دوقلوهامه کیکشون تو یخچاله کادوشون تو کابینت 

خودشون نمیدونن تولدشونه

یه راه کار بگید سوپرایز شن

الان تو اتاقشون هستن دارن بازی میکنن

میخوام سوپرایزشون کنم ریسه رنگی و برف شادی از تولد پارسال دختر اولم دارم

برای ساعت ۱ خواهرم میاد 

در کل سوپرایز بگید

من منم با شوهرم و بچه هام خیلی هم خوشحالیم کنار هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگترین تولدای من توی کتابفروشی گرفته شد

خلاصه ک ببین بچه هات چ دوس دارن

تو خونه خوش نمیگذره:(

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
چه اسمای دختراتون نزدیک به همه😅 چقد خوبه که سه تا دختر دارین😍 خدا حفظشون کنه✨

ایشالا شما ۹ ماه دیگه با ۳ تا دخترتون بازی کنید❤️❤️❤️❤️

تولدشون مبارک باشه عزیزم 🥰🌹🌹 شماخوشبخت ترین وشادترین مادرهستید چون مادرسه تافرشته ی قشنگید🎂🎂🍹

مرسی عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مبارککککککککک باشه تولدشون 😍😉😍کیک رو یواشکی با خودتون ببرید شهربازی بعد از اینکه بازی کردن برید یه گوشه قایم شین بعد با مسئول شهربازی هماهنگ کنید هر موقع که اومدن بیان برف شادی بریزن سرشون و شما کیک رو هم بیارید 😊😊😊ایشالله خوش بگذره

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):
 مبارککککککککک باشه تولدشون 😍😉😍کیک رو یواشکی با خودتون ببرید شهربازی بعد از اینکه بازی کردن ...

مرسی عزیزم

ولی تولدشون یکساعت دیگست 

ولی بدرد دختر اولم میخوره

مرسی عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قربانت ❤وقتی تواتاق مشغولندیه آهنگ توپ بزار اومدندبیرو ن برف شادی بریزسرشون ..کلی خوشحال میشن .دنیای بچه هاخیلی زیباوقشنگه نیازی نیست هزینه ی زیادی کنید

پسرمن ساعت دوازده شب اومدخونه همین که در وبازکرد.بادکنک ترکوندم برف شادی ویه کیک ساده کلی ذوق کردطفلی🥰

قربانت ❤وقتی تواتاق مشغولندیه آهنگ توپ بزار اومدندبیرو ن برف شادی بریزسرشون ..کلی خوشحال میشن .دنیای ...

آخی پس برای منم خوشحال میشن مرسی

2810