2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عمل کردم مجبور بودم ببندم بعد پنج شش،ساعت داغون میشدم خیلی سخته 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
من فرم اندامم ساعت شنیه😁 ولی شیکم‌دارم😂🤩

بزن قدش منم همینطور،😂🤝😕

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
باسنم اب میکنه

چه ربطی به باسن داره خواهر اون بالا بسته میشه 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

اینا برای چند ساعت مهمونی خوبه نه استفاده دایم

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       
اصلا آب میکنه ؟؟ من میترسم تاثیر نذاره

اب نمیکنه باعث میشه عدالت کمتر بخوری چون فشار رو شکم و معدته

اینا برای چند ساعت مهمونی خوبه نه استفاده دایم

من شنیدم کلا استفاده از گن

چسبندگی رحم میاره

نمیدونم درسته یا نه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
🙌😂 بیا بزن😂 البته من خیلی شیکم‌ دارماا🤣🤣 ک بعد امتحانم آبشون میکنم😌😌 بعدش یه ساعت شنی ...

🙌 خخخ 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍