2777
2789
عنوان

دارم میمیرم کمک کنین🥺😭😭😭😭

199 بازدید | 18 پست

دیروز برا اولین بار رفتم باشگاه بدنسازی مربی خیر ندیده نه وزنه رو بهم گفت چقد باشه ک سنگین نباشن دستگاه ها همم گفت ۳ دفعه حرکت ۱۲ تایی برو بین هر ۱۲ تا ۳ دقیقه استراحت کن حالا اینارو رفتم اوکی بودم از امروز صبح نمیتونم پاهامو تکون بدم پشت پاهام خیلی درد میکنه رگا پام انگار دارن کشیده میشن فقط رو پنجه پا میتونم راه برم  اعصابم خورده فردام باید برم باشگاه با این وضعم ک نمیتونم حتی راه برم میس رفت؟؟؟؟؟

چرب ام کردم با روغن بچه دوش آب گرمم رفتم شوهرمم ماساژ داد اما بدتر میش بهتر نمیشه راه حل دارید یا تجربه دارید بگید

میترسم پاهام آسیب دیده باشه🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه آسیب ندیده طبیعیه بعد یکی دوهفته اوکی میشی

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
طبیعیه تا ۲ ماه همین وظعیتو داری البته دوزش کمتر میشع تا بدنت راه بیوفته ربطی ب مربی هم تدارع

هعی شوهرم بدنساز حرفیه پرسید ازم گفت درست راهنماییت نکرده هم زیاد زدی همم وزنه سنگین بوده احتمالا چمدونم همم میگ منم اون سالا اولین بار ک رفتم یادمه چطور بودم بدنم گرفت ولی ن درحد تو ک بشینم گریه کنم نتونم از جام پاشم یا حتی قدم از قدم نتونم بردارم دستشویی نمیتونم برم

فک میکنم یدونه از پاهام کوتاه شده😬😶فردا رو برم باشگاه یا نه بدتر میشم؟

برو دیگ تا بدنت عادت کنه اقدر لوس نباش 🤪 من خودم همین الان سرشونه و داخل رونم درد میکنه 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
هعی شوهرم بدنساز حرفیه پرسید ازم گفت درست راهنماییت نکرده هم زیاد زدی همم وزنه سنگین بوده احتمالا چم ...

اگ حرفه ای پس برات برنامه بنویسه خودت انجام بده باشگاه