2777
2789
عنوان

مشاوره ژنتیک قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلینیک کریمی نژاد منوهمسرم اونجا رفتیم مشاوره میدن لازم باشه ازمایش میگیرن خودتون یا همسرتون تالاسمی ...

نه تا حالا که بهمون نگفتن تالاسمی داریم 

شما مرکز مام رو میشناسین؟ چند نفر اونجا رو معرفی کردن ولی 6، 7 تا مشاور ژنتیک داره نمیدونم کدومشون بهتره که نوبت بگیرم 

نه تا حالا که بهمون نگفتن تالاسمی داریم  شما مرکز مام رو میشناسین؟ چند نفر اونجا رو معرفی کردن ...

من نه راستش نمیشناسم اونجا رو خودمون اینجا رفتیم ماهم فامیل بودیم هم جفتمون تالاسمی داشتیم

آره چند نفر دیگه هم همینو گفتن.. شما جایی رو میشناسین که کسی رفته باشه و راضی بوده باشن؟

من خودم تو تهران رفتم مشاور ژنتیک جامع 

به خاطر طرح فرزند اوری تقریبا تمام ازمایشات رو نصف حساب کردن و هزینه ها رو دولت داد 

سال پیش کل ازمایشات من حدود ۵۰ ملیون بود 

که بیسترش رو دولت داد

البته من ناخواسته باردارشده بودم و دو ماه و نیم بودم 

ولی قبلش بری بهتره 

اونجا به هر مر کزی که انتخاب کنی ارجاع میدن 

و من فرهود رو انتخاب کردم 

چون همه فامیل و اشناهامون اونجا رفته بودن 

و دکتر فر هود از امریکا مدرک گرفته 

و ،،،،

من خودم تو تهران رفتم مشاور ژنتیک جامع  به خاطر طرح فرزند اوری تقریبا تمام ازمایشات رو نصف ...

فرهود رو میگفتن کلی شاکی داشته که !    خداااااایا من واقعا نمیدونم کدومو برم. ترجیح میدم یه جا برم که مطمئن باشه که ریسک نکنیم..

شما اونجا رفتی؟ خیلی دکتر داره کدومشون خوبه؟

سلام.. 

مرکز مام کارشون خوبه ولی هزینه ها به شدت بالا. 

احتمالا هم توصیه می کنن آزمایش انجام بدید.. 

کلا هم لزوم انجام آزمایش ژنتیک قبل از بارداری، به درجه وسواس فرد بستگی داره! 

هر زوج، جدای از نسبت فامیلی، یه درصد ریسک برای مشکلات ژنتیکی دارند (فکر کنم 2 تا 3 درصد) و این درصد با توجه به بیماری های ژنتیکی خانواده زوجین و توی ازدواج فامیلی بنابر نزدیکی نسبت بیشتر میشه..