بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلاااام یکی یکی از مای بیبی بگیرشون وگرنه کارت خیلی سخت میشه ساعت کوک کن و ببرشون دستشویی و تشویقشون کن
سلاااام
من 9 فروردین تو نی نی سایت ثبت نام کردم،ایمیل هم برام اومد،اما فعالسازی انجام نمیشد!!
بعضی شبا میودم تبادل نظرها رو میخوندم،اما نمیتونستم نظر بدم!
خلاصهههه امشب 15 اردیبهشت دوباره عضو شدم و بالاخره عضویتم تکمیل شد
و من خوشحالم...
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم .امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم .دل نیست کبوتر که چو برخاست نشینداز گوشهی بامی که پریدیم ، پریدیم .رم دادن صید خود از آغاز غلط بودحالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم.
من کسی رو میشناسم که برای اینکه به خودش و بچه هاش فشار نیاد دونه دونه از پوشک گرفتشون.اول یکی رو بگیر بعد که مسلط شد معمولا یکی دو ماه طول میکشه بعد برای دومی اقدام کن
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...
الان دو سال وچهار ماهشونه اولین بار تو دو سال یک ماهگی برای پسرم شروع کردم داشت خوب یاد می گرفت که متاسفانه یه هفته اسهال واستفراغ گرفت که کلا فراموش کرد باز دوباره دو روزه شروع کردم هیچ کدوم همکاری نمی کنن
عزیزم من دخترم ازاول اروم بود ولی پسرم تا نه ماهگی منو اذیت کرد ازبس گریه می کرد باعث می شد دخترمم گریه کنه بعد از نه ماهگی کم کم گریه هاش کم شد ولی هنوز لجبازو هست