عمه هم خوشکلی هم پاکدامنی تکن ولی زندگی خوبی ندارن خاله هم همینطور خیلی خوشکل و بساز صبور ولی زندگی داغون دختر عمو هام عموی مجردم😔 خودم چرا اینقدر حالم بده الان کلی گریه کردم برای هممون
چرا غصه بقیه رو میخوری خاله ها و ... خودشون به اندازه کافی دلسوز خودشون هستن
روایت است که چون تنگ شد بر او میدان فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی اگه مشکلات هم هستن و واقعا سخته تحملشون با فکر کردن و متمرکز شدن رو مشکلات ن تنها چیزی حل نمیشه بلکه بد تر هم میشه چون ذهن ادم عین اهنرباست سریع جذب میکنه که اره تو بدبختی بدشانسی و بد تر از پا درت میاره در برابر همه چی باید منطقی باشیم جز در برابر قبول مشکلات تا نابود شن
مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
زندگی خوبی از نظر مالی ندارن ؟ یا چیزای دیگه منظورته!
از نظر مالی تو این دوره و زمونه هیچکس وضعیت خوبی نداره چیزای دیگ منظورمه مثلا عموی مجردم پدربزرگم اینقدر از بچگی تا الان اونو زده ی بار سرشو شکسته ی بار دستشو ی بار پاشو کلن کارت قرمزی شده روانی کرده الانم ولش نمیکنه دائم میزندش وحشتناک عموم اینقدر ساده و بدبخته ی گوشی ساده هم نداره فقط نوکری پدربزرگم میکنه
همه ی آدمها توی زندگیشون رنج و سختی دارن عزیزم ، همه ، خود خداوند میگه من نسان را در رنج و سختی آفریدم.... فقط خیلی وقتها دربارش صحبت نمیکنن یسری ها هم میخوان جلوی مردم بگن ما زندگی خوبی داریم مثل بلاگرا در صورتیکه زندگی هاشون خیلی داغون ، امیدوارم مشکلات تون حل بشه
تو اپارات بزنین مستند راز و حتما زیرنویسشو ببینین ولی دوبلشو ن زیرنویسش فقط همه به این راز پی میبرین و قول میدم صد در صد ذهنیتتون تا دو ساعت دیگه ۳۶۰ درجه تغییر میکنه بعد از شنیدن این راز.
مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار