ما ترکیم و ساکن تهران، مامانم اینا حدود ۴۰ تومن سیسمونی گرفتن، مادرشوهرم اومد دید و خیلی تشکر کرد پلی دست خالی اومده بود ، حتی گل یا شیرینی هم نیاورده بود🥴😐
ما رسم نداریم چیزی ببریم، ولی همون که اومده دیده و کلی تشکر کرده به نظرم خوبه، چون مادر شوهر من اومد گفت چرا همه پول رو خرج کردی میدادی پسرم هر جور میخواست خرج کنه برای خودش🥴، نادر شوهرت کجاییه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جشن نه ، یه مهمونی خونوادگی با داییم و خاله م در حد شربت و شیرینی ، مادرشوهرمم ،گفته بودم خواهر و خواهرشوهرشو دعوت کنه ولی نیومده بودن ، برادرشوهرم ۵۰۰ تومن پول داده بود
خودش پلی دست خالی بود خیلی بد شد جلوی فامیلامون، همه هدیه آورده بوذن
من موقعی که بچه اولم رو حامله بودم برادرم تصادف کرد و کشته شد و خانوادمدر شرایط خیلی بدی بودن برای همین همسرم به مادرمگفت اصلا سیسمونی نخرید ما توقع چیزی نداریم....و مادرشوهرم همه ی سیسمونی بچم رو خودش خرید از پول خودش چون شاغله
۴۰ میلیون واسه یه سیسمونی؟ چه خبره😐🤌 : /discussion/topic/11400700/%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%88%d8%a7%d8%b3%d9%87-%d8%b3%db%8c%d8%b3%d9%85%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%af%db%8c%d8%af%d9%86?postId=297538715