ساعت ها هندزفری میزنم تو گوشم و آهنگ گوش میدم و به رویاهام فکر میکنم مخصوصا زمانایی که حالم خوب نیست
خیلی بده :(
اگر مطلبم به دردتون خورد یک صلوات برا ظهور آقا بفرست 😍هر روز یک مطلب جدید که یاد گرفتم رو تو نی نی سایت مینویسم🦋😍✨ امیدوارم بدرد بخوره.🤍✨ یه دوست خیلی خوبی دارم، شهید ابراهیم هادی/ تو هم یک دوست شهید برا خودت انتخاب کن. تاثیرشو حتما میبینی
منم اینجوری امبا این تفاوت که به بدبختیام فکرمیکنم
یه بار رفتم بازار انقد حواسم پرت شده بود به خودم اومدم نمیدونستم کجام:/
شب ها که به جای مادرم بیمارستان پیش خواهرم میموندم خیلی اذیت میشدم چون روزها هم دانشگاه میرفتم و نمیتونستم به صورت جایگزین استراحت کنم قطعا اون روزها زشت ترین ورژن خودم رو داشتم و همزمان باید سعی میکردم که خودم رو شاداب نشون بدم تا به عنوان یک پیشکوست، دردِ بیماری خواهرم رو کوچیک تر نشون بدم یک روز که تازه از بیمارستان برگشته بودم با موهای وز وزی و چشمای گود افتاده بالای سر کتری وایستاده بودم که چشمم به یک هسته ی خرما کنار شعله ی گاز افتاد که حرارت و شعله به طور مستقیم به اون هسته میخورد دیروز هم اون هسته رو موقع درست کردن چای دیده بودم پریروز که موهام کمتر از اون روز وز وزی بود هم همینطور! همچنین موقع شام درست کردن و ناهار گرم کردن هم دیده بودمش به طرزعجیبی استوار بودو صبور!شاید فکر میکرد بالاخره روزی کسی از بین شعله ها برش میداره و توی خاک نرم میزارتش و جوونه میزنه و بالاخره رشد میکنه ((متاسفانه باید بگم اون هسته خود من بود!منی که سالها در فشار وزجر و درد سکوت کردم چون امید داشتم روزی خدایم مرا از میان شعله ها برمیدارد آبی بر رویم میریزد و جوانه زدنم را تماشا میکند غافل از اینکه خدایم سالهاست مرا در میان شعله های آتش در زیر کتری بزرگی رها کرده است)) درحالی که من گمان میکردم او نگهدار و پناه من است ✒️خاطرات یک مینیاتوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه نمیخورن منو بابد بکم مشکل از اهنگاس اعتیاد بهشون پیدا کردی باید ترک کنی خودتو سرگرم کن وفاصله بگیر
آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟ حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
اگه نمیخورن منو بابد بکم مشکل از اهنگاس اعتیاد بهشون پیدا کردی باید ترک کنی خودتو سرگرم کن وفاصله بگ ...
دقیقا یه مدت ترک کردم انقد خوب بودم
اگر مطلبم به دردتون خورد یک صلوات برا ظهور آقا بفرست 😍هر روز یک مطلب جدید که یاد گرفتم رو تو نی نی سایت مینویسم🦋😍✨ امیدوارم بدرد بخوره.🤍✨ یه دوست خیلی خوبی دارم، شهید ابراهیم هادی/ تو هم یک دوست شهید برا خودت انتخاب کن. تاثیرشو حتما میبینی
اگر این اتفاق افراطی باشه (که خودمم همینطوری ام) سعی کم جلوگیری کنی. چون به عنوان بیماری شناخته میشه ...
چه بیماری