2777
2789
عنوان

دلایل دعواتون با مادر شوهرتون؟؟

127 بازدید | 15 پست

؟؟؟

اگر مطلبم به دردتون خورد یک صلوات برا ظهور آقا بفرست 😍هر روز یک مطلب جدید که یاد گرفتم رو تو نی نی سایت می‌نویسم🦋😍✨ امیدوارم بدرد بخوره.🤍✨ یه دوست خیلی خوبی دارم، شهید ابراهیم هادی/ تو هم یک دوست شهید برا خودت انتخاب کن. تاثیرشو حتما میبینی

دعوا نکردم ولی متنفرم ازش

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تصلا چرا باید با مادرشوهر دعوا کنیم🤔🤔🤔

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

دعوا نکردم خداروشکر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خیلی فرق گذاشتن بین من و بقیه عروساش 

خیلییییییییی لحم کرده بخاطر عروساش فقط تخقبرم کرده توهین کرده از خونش بیرون کرده بچمو کتک زده از هزار تا کار دیگ ک فقط بدون دعوا قهر کردم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

من کلا بهش نزدیک نمیشم دعوت کرد با شوهرم میرم یه وعده خوابم هیچ وقت نمیمونم میام دعوتم نکرد اصلا نمیرم با اینکه یه ربع از ما فاصله داره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

در هر صورتی طرفدار پسرشه

به ما(من و جاریم) میگه با شوهراتون بسازید و قناعت کنید و زبونتون رو کوتاه کنید، ولی همش دعا میکنه یه دامادی گیرش بیاد که پولدار باشه تا بتونه قر و فرای دخترشو جوابگو باشه و نجیب باشه و بتونه با اخلاق های بد دخترش کنار بیاد😒

خب نگیری این مادرشوهر رو از وسط نصف کنی؟

فعلا دعوا در حد گیسوگیس کشی نداشتم ولی خیلی دخالت میکنه و سوالات شخصی میپرسه میخوام یه روز قشن بشورمش بزارمش کنارر 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏