2777
2789
عنوان

کسی بوده غربالگری ها رو نرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 40 پست

من انجام دادم تا خیالم راحت بشه چون نمیتونستم ۹ ماه استرس بکشم بعدشم یه زایمان پر اضطراب داشته باشم که نکنه بچم چیزیش باشه خدایی نکرده! 

کاری که میتونستم و انجام دادم که فردا روزی مدیون بچم نباشم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ریسک ک نری مثلا تو غربالگری آن تی هفته ۱۲ بشه ۱۳ سنو و آزمایش نمیگیرن میگن دیر شده گاهی خدایی ن ...

چرا تو ایران فقط واجب بود

که البته برداشتن این قانون ها رو

تو خود سونو می نویسه این سونو دلیل بر سالم بودن یا معلول بودن جنین نیست

خوب این یعنی چی

من سر پسر اولم انجام دادم گفتن سالمه. اما سرطان خون داشت. دومی انجام ندادم. سومی الان باردارم انجام ...

عزیزم امیدوارم که پسرتون سالم باشه. ولی سرطان سندروم و نقص مادرزادی نیست که توی غربال معلوم شه

بچش چطوره

الان شش سالشه. خیلی خوبه. مثل همه بچه های دیگه. مشکلی نداشته. نه تاخیری توی رشدش نه چیز دیگه ای. هوشش هم خوبه. سوره های کوچیک قرآن رو بلده. شمردن اعداد به انگلیسی و ....

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
من سر پسر اولم انجام دادم گفتن سالمه. اما سرطان خون داشت. دومی انجام ندادم. سومی الان باردارم انجام ...

عذر میخام میپرسم آلان بچتون چطوره 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...

منم نمی تونم 

هر چند سقطم نمی کنن الان

مگر با زیر میزی و یه عالمه پول خرج کردن

سونو ها رم ندادی

عزیزم امیدوارم که پسرتون سالم باشه. ولی سرطان سندروم و نقص مادرزادی نیست که توی غربال معلوم شه

میدونم. منظورم این بود اگه صلاح خدا بر این باشه من بچه مریض بزرگ کنم نمیشه خواست و مشیت خدارو تغییر داد

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
دکتر به من گفت اختیاریه...اگه دوست داری انجام بده گفت دستورالعمل وزارت بهداشته و گفتن مادرا رو نفرس ...

بله به منم همین و گفتن

دو تا دکتر رفتم تا برام نوشتن

ولی دو دل شدم

میری شما

ولی من خودم حداقل باعث شد استرس نداشته باشم

من هفته های اخر بارداری نزدیک زایمان یه بار خواب دیدم دخترم بدنیا اومده گوش نداره.اگه غربالگری نرفته بودم تا وقت زایمان سکته میکردم.تازه با وجودی که مطمئن بودم سالمه وقتی دادنش بغلم اول هردوتا گوششو چک کردم😐