2777
2789

خوشبختی فقط پول و سلامتی الان برادر من ۵۵سالشه تو شهر غریب ۲۰میلیون کل پولشه یه سوییت رهن کرده بیکار هی میره سرکار الکی دوباره بیکار میشه خودشم نسازه شب و روز فکر میکنم کاش اونقدر پول داشتم یه خونه ۴۰متری یا کمتر براش میخریدم حداقل جا مکان داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختی فقط پول و سلامتی الان برادر من ۵۵سالشه تو شهر غریب ۲۰میلیون کل پولشه یه سوییت رهن کرده بیکار ...

خدا کمکش کنه 

من چی بگم شوهرم عمل کرده اوفتاده تو جا با بچه یکساله توان خرید پوشکم براشو ندارم

🍓رویای یک رقص بی وقفه از شادی🍓
بخوای ازدواج کنی وضعیت مالی خانواده همسرت برات مهم نیست؟

مهمه اما اگه دوسش داشته باشم خیلی توقعاتم میاد پایین

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

پول کلا خوبه و نداشته باشی افسردگی میاره 

شاید بگن خوشبختی نمیاره .ولی کسایی هم ک پول ندارن یعنی خوشبختن ؟

پس خوشبختی و بدبختی ربطی ب پول نداره 

ولی رفاه میاره ک بدون ترس هرچی بخوای و بخری و بگردی 

خدا کمکش کنه  من چی بگم شوهرم عمل کرده اوفتاده تو جا با بچه یکساله توان خرید پوشکم براشو ندارم

ایشالله در معجزه خدا از جایی که نمیدونی به روت باز بشه و وضعتون از این رو به اون رو بشه  

منظور اینه به تنهایی خوشبختی نمیاره نمیگه که بی پول باشی خوشبخت میشی. دنیای پول باشه شوهرت شکاک وخسیس باشه و زندگی برات جهنم کنه میتونی بگی پوول دارم پس خوشبختم؟

درکنار پول یه سری چیزام‌باید باشه احساس خوشبختی کنی. 

والله بی پولی ایمان وامیدوجوونی ادمومیبره

کی خوشبخته بدون این ۳تا

میگن اول دوست داشتنه ولی اگه پول نباشه مردوزن عاشقترینم باشن بلاخره یک جاسرکرایه خونه یاخرج بچه ها روشون بهم وامیشه

2810