2777
2789
عنوان

جراحی بینی پیش دکتر حمیدرضا زنگنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8720 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشیدشما با دکترحمیدرضا زنگنه عمل کردی؟ هزینه عملت چقدر شد؟راضی هستی از کارش؟

سلام آره با دکتر زنگنه عمل کردم مطبش تهرانه و تو کلینیک شیان جراحی شدم هزینه عمل ۳۰تومن ازمایش قبل از عملم ۶۰۰تومن و تو خوده کلینیک باز ازمایش میگیرن و دارو اینا حدود ۵۰۰تومن میشه تازه ده روزه عمل کردم به نظرم واسه اعلام نتیجه زوده دوشنبه برم دکتر ببینه باز میام تجربه امو دقیق تر میذارم فقط یه کوچولو حس میکنم دوخت بخیه اش تمیز نیست ببینم دوشنبه درستش میکنه یا نه

سلام آره با دکتر زنگنه عمل کردم مطبش تهرانه و تو کلینیک شیان جراحی شدم هزینه عمل ۳۰تومن ازمایش قبل ا ...

خیلی ممنون فقط موقع عمل قبل از بیهوشی با دکتر حرف زدی راجب اینکه چه تغییراتی میخوای؟ یا فقط تو همون مطب گفته بودی بهش؟

خیلی ممنون فقط موقع عمل قبل از بیهوشی با دکتر حرف زدی راجب اینکه چه تغییراتی میخوای؟ یا فقط تو همون ...

خواهش خب تو مطب که مشاوره میشی ولی خب دکتر سخت حرف میزنه تو باید بگیریش به حرف و بهش بگی ببینی جوری که میخوای میشه اصلا یا نه بعد روزی هزار نفرو میبینه تا عمل که یادش نمیمونه قبل عمل وسط حرف زدنم بیهوش شدم😅 به نظرم رو ساعد دستت تغییراتی که میخوایو بنویس که واسه دکتر یاداوردی بشه

خواهش خب تو مطب که مشاوره میشی ولی خب دکتر سخت حرف میزنه تو باید بگیریش به حرف و بهش بگی ببینی جوری ...

در کل الان ۱۵روزه عمل کردم خداروشکر مشکل تنفسی ندارم از همون روز دوم که تامبونامو دراوردم نفسم باز شد

اما خب گاهی دچار گرفتگی ساعتی بینی میشم که تا ۳/۴ماه طبیعیه باید مدام روزی ۴بار شستشو بدید 

من واسه ورم قرص اناهیلو بعد از باز کردن گچ خوردم گچمو روز ۶ام باز کردم دلیل اینکه بعد از باز کردن گچ شروع کردم این بود که

اناهیل طبعش گرمه و اگه مستعد جوش هستید باعث میشه جوش بزنید همیجوریشم پوست بینی و اطرافش چرب میشه و گچ گرمه حتما بعد از باز کردن گچ بخورید

من از بینیم راضی ام با اینکه هنوز نوکش کلی ورم داره اما راضی ام قوس قشنگی داره

اما حس میکنم پره هامو زیاد نبسته من دلم میخواست بیشتر پره هام  بسته بشه از بغل اما دکتر گفت سه ماه دیگه بیا اگه بازم دوست داشتی ببندیشون درستش میکنم

تو دوهفته ی اول از اب اناناس طبیعی و ترکیب الوئه ورا با شربت ابلیمو  غافل نشید تو سوپا و غذاهاتون آب قلم بریزید که بینیتون زود جوش بخوره اینم بگم واسه من اصلا درد نداشت اما خیلی کلافگی داره و خیلی مراقبت میخواد 

در کل الان ۱۵روزه عمل کردم خداروشکر مشکل تنفسی ندارم از همون روز دوم که تامبونامو دراوردم نفسم باز ش ...

عزیزم شما بینی تون قبل عمل گوشتی بود یا استخوانی؟

الان که مدت زمان بیشتری میگذره از عملتون و قاعدتاً ورم نسبتا از بین رفته، همچنان راضی هستین؟

من پیش دکتر حمیدرضا زنگنه عمل کردم و راضی نیستم. بینی ام کجه و مشکل تنفسی دارم. من قم هستم و عمل کردن برای قمی ها پیش ایشون چند تا دردسر داره که به عمل کردن پیشش نمی ارزه. باید از قم بری تهران کلینک شیان. بعد هم برای معاینات بعد عمل بری بیمارستان علی بن ابی طالب که نصف روز معطلی داره. اخلاق دستیار قمش خوبه، آقای صادقی. البته نمی دونم هنوز صادقی با زنگنه هست یا نه. این همه پول بده و برو و بیا به بیمارستان علی بن ابی طالب و آخرش هم احتیاج به عمل ترمیم دارم تا نفسم درست شه، مشکلات ظاهرش که به درک. کاش پیش زنگنه عمل نمی کردم.

دکتر زنگنه فقط فرم بینی رو عوض میکنه اصلا کوچیک نمیکنه من پیش زنگنه عمل کردم اصلا راضی نیستم مشکل تنفسی هم دارم فقط بینی بلاگرارو قشنگ در میارع ک تبلیغش کنن منم از طریق یه بلاگر رفتم اما از نتیجه راضی نبودم

یکی از دوستای من عمل کرده 1 ساله پیش ایشون. قم. خیلی قشنگ در اورده. البته استخونی بود. منم خودم شاید ...

شما عمل کردی پیش بگی پیش چ دکتر رفتی

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤