2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂داشتم فکر میکردم میتونم از خرج زایمان بر بیایم یانه  از فکر و خیال خوابم نمیبره 🥲

خیلی گرون شده از سیسمونی بگیر تا همین روغن محلی و دوا محلی ها ک برا زایو میزارن😂 و کلی هزینه سنو و ویزیت دکتر و داروهاشه،باید دعا کنی دوقلو نشه واگرنه خرجش دوبرابرع،هر سری سنو باید پول دوتا بدی و....

خدایا شکرت  
خیلی گرون شده از سیسمونی بگیر تا همین روغن محلی و دوا محلی ها ک برا زایو میزارن😂 و کلی هزینه سنو و ...

😂🤦🏻‍♀️دقیقن گندش بزنن خدا خواست بود وگرنه اصلا شرایط خوبی برای فرزند اوری نیس 

من عاشقه دو قلو ام انشاالله بچه بعدی خدا دو قلو بده

😂🤦🏻‍♀️دقیقن گندش بزنن خدا خواست بود وگرنه اصلا شرایط خوبی برای فرزند اوری نیس  من عاشقه دو ...

منم دوقلو دوس دارم و سابقه دوقلو زایی زیاد داریم ولی حس میکنم نمیتونم همین یکی ک تو شکممه ایقد استرس وارد و.... دارم اگ دوتا بود ک دیگه واویلا میشد

خدایا شکرت  
😂😂داشتم فکر میکردم میتونم از خرج زایمان بر بیایم یانه  از فکر و خیال خوابم نمیبره 🥲

تو‌هم تو فکر خرج زایمانی ؟من فکر میکردم تنها من غصه پول زایمانو دارم بیمارستان چی میخوای بری؟چند هفتته؟سز یا طبیعی

تو‌هم تو فکر خرج زایمانی ؟من فکر میکردم تنها من غصه پول زایمانو دارم بیمارستان چی میخوای بری؟چند هفت ...

عزیزم شما تو دنیا تنها نیستی از من و شما وضع خراب ترم هست بازم خداروشکر انشاالله خدا خودش کمکمون کنه خدایی که دندون داد نون هم براش میفرسته 😂🤦🏻‍♀️

بیمارستان دولتی میرم والا انقدر هاهم که میگفتن بده و کشتار گاه و اینا اصلا انجوری نیس خداروشکر با من تو زایمان اولم خوب بودن انشاالله این سری هم با سلامتی و شادی رد کنم

سزارینی هستم و هنوز خیلی مونده تازه ۲۴ هفتمه فرایندش خیلی پول میخواد از هشت هفتگی به فکرشم 😂😂😂

شما چطور؟؟زایمان چندمته ؟طبیعی یا سز ؟چن هفتته؟