2777
2789

پسرم امسال میره پیش دبستانی اون پسر هم تو همین سن هاست،مادر و پدرش بی خیال عالم هستن

سابقه پسرشون خراب هست اما اصلا براشون مهم نیست

من چیکار کنم؟نمیتونم که اصلا پسرم رو نفرستم بیرون

راه حلی دارین؟تجربه دارین؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

پسرم خیلی مظلومه

اصلا نمیتونه دفاع کنه از خودش

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش یا شما برید از اونجا یا اونا خطرناکند  انشالله خدا بهتون یه ثروت حسابی بده از اونجا پاشید

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
آخه بچه پیش دبستانی  رو کی میفرسته بیرون. چقدر عجیبید

من ار پنجره چک میکنم حدودا هر نیم ساعت هم میرم سر میزنم،جلوی چشم خودم تهدید کرد و در رفت

بچه ی پیش دبستانی چ غلطی میخاد بکنه 

ب شوهرت بگو دماغشو بگیره ریق ش در بیاد

از آلام بخاد قلدری‌کنه و جلوشو بقیه نگیرن بزن بهادر میشه

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
2810